Brands
Produkter fra

TEFCOLD

6 produkter
Sortér efter
Produkt
Farve
Format
Tefcold Tøndekøler CC45-I
Pr. stk
3.743,75 kr.
Tefcold Tøndekøler CC45-I
124860
Tefcold Minibar TM42G
Pr. stk
4.251,09 kr.
Tefcold Minibar TM42G
124872
Tefcold Tøndekøler CC55-I
Pr. stk
5.118,75 kr.
Tefcold Tøndekøler CC55-I
124861
Tefcold Displaykøleskab CEV425-I BLACK
Pr. stk
7.243,75 kr.
Tefcold Displaykøleskab CEV425-I BLACK
124853
Tefcold Displaykøleskab CEV425-I 1 LED
Pr. stk
6.243,75 kr.
Tefcold Displaykøleskab CEV425-I 1 LED
124852

Tefcold A/S

Selvom du ikke arbejder i fødevarebranchen, så kender du nok alligevel Tefcold. Tefcold er en af de førende leverandører inden for køle- og fryseløsninger til erhverv og leverer fx køleskabe, frysere, displaykøleskabe, vinkølere og meget mere til erhverv i hele verden.

Når du har stået nede i supermarkedet og kigget efter mælk, så har du måske stået lige foran et køleskab fra Tefcold. Det samme, når du har snuppet en iskold sodavand i køleren på din yndlingscafé.

Grunden til Tefcolds popularitet er blandt andet at deres produkter er driftssikre og i topkvalitet, har gode muligheder for udskiftning af reservedele og reparation, og at de altid har over 35.000 enheder på lager, som sikrer lynhurtig levering uanset vare og antal!

Dansk firma gennem mere end 30 år

Tefcold A/S blev stiftet i 1987. Virksomheden blev stiftet i Viborg, hvor de også har hovedsæde i dag. Men selvom Tefcold er en dansk virksomhed, betyder det ikke at de ikke kan levere frysere, kølere, kølediske og andre fryse- og køleprodukter i hele verden. Faktisk har Tefcold lagre i Danmark, Storbritannien og Slovenien, som tillader dem at kunne levere over 150.000 produkter til glade kunder – hvert år!

Køl- og fryseløsninger til virksomheder og restaurationsbranchen

Uanset om du har en restaurant, cafe, kantine, industrikøkken, eller måske bare har brug for et mindre vinkøleskab, så har Tefcold den helt rigtige køle- eller fryseløsning til dig. De leverer store industriløsninger til produktionsvirksomheder og store restauranter og kantiner, men har også et stort udvalg af fx flaske- og dåsekølere til pizzeriaet og caféen, eller et lille vinkøleskab til privatboligen.

Tefcold leverer også fryseløsninger til fx medicinalindustrien, og kølerum til restaurationer og butikker. I det hele taget, så kan du købe Tefcold produkter, som er tilpasset stort set enhver situation du kan komme i tanke om, hvis det kræver frys eller køl.

Køb Tefcold køl- og frys hos Mogens Daarbak A/S

Vi er glade for at kunne tilbyde dig et stort udvalg af køle- og fryseløsninger fra Tefcold. Du kan se alle produkterne på siden her. I vores store, velovervejede sortiment finder du blandt andet:

  • Displaykøleskabe
  • Tøndekølere
  • Tøndefrysere
  • Vinkøleskabe
  • Barkøleskabe
  • Kølemontre
  • Kølereoler
  • Minibarer

Uanset hvilket produkt fra Tefcold du har brug for, så kan du være sikker på at du får et kvalitetsprodukt, som er lavet til at holde. Skulle der alligevel ske, at noget bliver slidt op, så kan du højst sandsynligt senere købe reservedelen der gør, at dit Tefcold produkt bliver som nyt igen!