Brands
Produkter fra

STACT

0 produkter
Sortér efter
Model
Produkt
Farve
Type
Format

STACT - Modulære vinreolsystemer

STACTs unikke reolsystem til vine giver dig mulighed for at indrette, konfigurere og tilpasse din vinopbevaring præcis som du har lyst og behov til. Der er to systemer fra STACT at vælge imellem, STACT Premier og STACT Pro.

STACT Premier består af paneler til opbevaring af vin af to typer: C-Typen hvor flaskehalsen peger ud fra væggen, eller L-Typen hvor flaskens side vender ud. Premier fås i et utal af farver og finishes, men du kan være sikker på at uanset hvilken farve du vælger, at du får moduler i høj kvalitet og med gode et pladsbesparende design, ift. mange andre vinopbevaringssystemer. STACT Premier er især godt til indretningen af private hjem, vinkældre, stuer og lignende, hvor der kun er brug for opbevaring af vin.

STACT Pro løfter vinreoler til et nyt niveau, og kan ligesom Premier-serien kombineres på kryds og tværs. Pro-serien består også af en række vinreoler i både C- og L-Type, men indeholder derudover også vinglasholdere, reoler og udvidelsespaneler, som åbner op for rigtig mange flere muligheder til indretning af fx vinbarer, restauranter, hoteller, lobbyer, spillesteder og meget mere.

STACT vinreoler: C-Type og L-Type

STACT-paneler af L-typen med patenteret OptiView-teknologi giver optimal etiket synlighed, så alle flasker kan genkendes ved et blik, hvilket gør skjulte mærker til en fortid. Konventionelle ’label frem’ vinreoler kun tillade de forreste flaske etiketter, der skal ses. I L-Type vinreolerne ligger flaskerne på siden, og der kan være fire flasker per panel i to lag.

STACT-paneler af C-Typen optimerer brugen af plads, og tillader dig at opbevare hele ni flasker på ét panel. Her vender flaskerne med halsen udad, og er en effektiv måde at opbevare vine af samme region eller årgang samlet, men stadig på en måde hvor dine gæster kan forundres. STACT C-Type paneler leverer den højeste flaskekapacitet på markedet, op til 11,51 flasker pr. cm2 for at være præcis - det er over 33% mere kapaciteten i forhold til nærmeste sammenlignelige vinstativ fra vores førende konkurrent.