Brands
Produkter fra

Fritz Hansen

55 produkter
Sortér efter
Produkt
Farve
Model
Materiale
Fritz Hansen 3107 Serie 7™ Stol Eg
Pr. stk
3.552,44 kr.
Fritz Hansen 3107 Serie 7™ Stol Eg
146089
Du har set 40 ud af 55 produkter

Klassiske designmøbler fra Fritz Hansen

Med en historie, der går tilbage til grundlæggelsen i 1872, er Fritz Hansen i dag blevet en del af både dansk og international designhistorie. Historien om Fritz Hansen er historien om unikt design og fremragende håndværk, der har medvirket til, at de den dag i dag er et internationalt anerkendt designikon, som i samarbejde med de førende arkitekter og møbeldesignere, fortsætter deres stræben efter at skabe designhistorie.

Gå på opdagelse i vores store udvalg af Fritz Hansen møbler og find de kendte danske designikoner fra deres klassiske kollektion samt nyskabende designs fra nogle af verdens førende møbeldesignere i Fritz Hansens nyere kollektioner.

Udsmyk din arbejdsplads eller dit hjem med smukke designermøbler, der ikke går på kompromis med komforten, og skab et åbent, imødekommende og inspirerende rum.  

Moderne designklassikkere

De mest kendte Fritz Hansen designklassikere er de ikoniske loungemøbler designet af Arne Jacobsen: Ægget™, Svanen™ og de meget populære skalstole i Serie 7™ - også kaldet Syverstolen eller 7eren. Fritz Hansen har samarbejdet med en lang række danske designere som Arne Jacobsen, Hans J. Wegner, Poul Kjærholm og flere.

Deres sortiment spænder vidt. Du finder de store danske designklassikere fra bl.a. 1950erne, men også moderne og nytænkende møbler fra nye og dygtige designere. Mange af møblerne har et skulpturelt udtryk. Selve håndværket er ekstremt vigtigt for Fritz Hansen, og derfor er alle detaljer gennemtænkte. Det giver møbler med stor personlighed, genkendelighed og international stil. Hvert møbel fra Fritz Hansen er sofistikeret og udstråler klasse.

Møbler af højeste kvalitet

Fritz Hansen som brand er et udtryk for møbler og boligtilbehør i den bedste klasse. Deres mål er at skabe og designe møbler uden at gå på kompromis med komfort, og ambitionen er at være en nichevirksomhed inden for design, luksus og livsstil. De er blevet et paraplybrand, som i dag forbindes med eksklusive møbler i allerbedste kvalitet og design. Især kvaliteten på møbler er noget de går rigtig højt op i, og køber du et møbel fra dem, så er du sikker på at kunne nyde godt af møblet i de næste mange år.

Fritz Hansen selv har indført flere kvalitetstjeks både i designet og produktionen af deres møbler. De leverer det de kalder Premium Quality, som sikrer at du kan være sikker på at dit møbel er produceret ud fra en lang række kvalitetskrav hos leverandørerne, i materialerne og udformningen af de enkelte dele som møblerne består af. Det er din garanti for at Fritz Hansen møbler er i absolut topkvalitet, og som er møbler du kan have glæde af i mange år fremadrettet.