Fritz Hansen

Med en historie, der går tilbage til grundlæggelsen i 1872, har Fritz Hansen i dag blevet en del af både dansk og international designhistorie. Historien om Fritz Hansen er historien om unikt design og fremragende håndværk der har medvirket til at Fritz Hansen den dag i dag er international anerkendt design ikon, som i samarbejde med de førende arkitekter og møbeldesigner, fortsætter deres stræben efter at skabe designhistorie.

Kvalitet, komfort og design

Gå på opdagelse i vores store udvalg af Fritz Hansen møbler og find de kendte danske designikoner fra Fritz Hansens klassiske kollektion samt nyskabende designs fra nogle af verdens førende møbeldesignere i Fritz Hansens nyere kollektioner.

Udsmyk din arbejdsplads eller dit hjem med smukke designermøbler, der ikke går på kompromis med komforten, og skab et åbent, imødekommende og inspirerende rum.  

Se hele udvalget
Fritz Hansen Serie 7 spisebordsstole

Fritz Hansen_myren_800x800.jpg

Fritz Hansen_ro_800x800.jpg

 
 

Klassiske og moderne designmøbler

De mest kendte Fritz Hansen designklassikere er de ikoniske loungemøbler designet af Arne Jacobsen: Ægget™, Svanen™ og de meget populære skalstole i Serie 7™ - også kaldet Syverstolen eller 7eren. Fritz Hansen har samarbejdet med en lang række danske designere som Arne Jacobsen, Hans J. Wegner, Poul Kjærholm og flere.

Sortimentet fra Fritz Hansen spænder vidt. Du finder de store danske designklassikere fra bl.a. 1950erne, men også moderne og nytænkende møbler fra nye og dygtige designere. Mange af møblerne har et skulpturelt udtryk. Selve håndværket er ekstremt vigtigt for Fritz Hansen, og derfor er alle detaljer gennemtænkte. Det giver møbler med stor personlighed, genkendelighed og international stil. Hvert møbel fra Fritz Hansen er sofistikeret og udstråler klasse.

Fritz Hansen Svanen Ægget Dråben
 
 

Fritz Hansen er møbler af højeste kvalitet

Fritz Hansen som brand er et udtryk for møbler og boligtilbehør i den bedste klasse. Fritz Hansens mål er at skabe og designe møbler uden at gå på kompromis med komfort, og ambitionen er at være en nichevirksomhed inden for design, luksus og livsstil. Fritz Hansen er blevet et paraplybrand, som i dag forbindes med eksklusive møbler i allerbedste kvalitet og design. Især kvaliteten på møbler er noget Fritz Hansen går rigtig højt op i, og køber du et møbel fra dem, så er du sikker på at kunne nyde godt af møblet i de næste mange år.

Se hele udvalget
Fritz Hansen serie 7 spisebordsstole

Fritz Hansen_stoleskaller_800x800.jpg

Fritz Hansen_Ro-draaben_800x800.jpg

Fritz Hansen selv har indført flere kvalitetstjeks både i designet og produktionen af deres møbler. De leverer det de kalder Premium Quality, som sikrer at du kan være sikker på at dit møbel er produceret ud fra en lang række kvalitetskrav hos leverandørerne, i materialerne og udformningen af de enkelte dele som møblerne består af. Det er din garanti for at Fritz Hansen møbler er i absolut topkvalitet, og som er møbler du kan have glæde af i mange år fremadrettet.