Brands
Produkter fra

Mani Pine

31 produkter
Sortér efter
Produkt
Materiale
Længde
Bredde
Diameter
Mani Pine Konferencestol Sort Læder
Pr. stk
2.118,69 kr.
Mani Pine Konferencestol Sort Læder
123518
Mani Pine Konferencestol Brun Læder
Pr. stk
2.118,69 kr.
Mani Pine Konferencestol Brun Læder
123517

Mani Pine - Unikke plankeborde og møbler

Danske Mani Pine med hovedsæde i Aalborg producerer skræddersyede og unikke plankeborde, spiseborde og andre møbler af allerhøjeste kvalitet. Tankerne bag de møbler Mani Pine producerer er, at møblerne og deres designs har en naturlig sjæl, høj standard og lang levetid. Møblerne er håndlavede kan i stor grad skræddersyes, så de kan passe ind i ethvert miljø – hvad enten det er mødelokalet på kontoret eller spisestuen i privatboligen.

Designet på møblerne er inspireret af det industrielle: svejsninger er synlige, elementer som rust og råt metal indgår i nogle designs, og træet er behandlet med dets naturlige design og unikke detaljer for øje. Med et flot plankebord fra Mani Pine er du helt sikker på at dit bord er unikt, og kommer til at skille sig ud fra mængden. Her får du top kvalitet, smuk finish og fokus på de små detaljer. 

Dansk design og kvalitet

Firmaet Mani Pine blev etableret i 2014 i Aalborg, og har siden da produceret smukke og unikke plankeborde af fx eg og valnød, men også andre typer møbler og genstande til indretning og interiør. Bordene kan i høj grad skræddersyes med forskellige overfladebehandlinger, størrelser og understel, så vi er helt sikre på at vi kan finde et bord der opfylder lige præcis dine behov.

Har du nogle spørgsmål, så er du meget velkommen til at kontakte os, og vi vil hjælpe dig med at skræddersy en løsning der passer til dig.