Brands
Produkter fra

Abstracta

72 produkter
Sortér efter
Vis kun
Produkt
Farve
Restsalg
Vægpanel Abstracta Soneo Wall 100x100cm Grå
Pr. stk
1.370,00 kr.
2.283,75 kr.
Vægpanel Abstracta Soneo Wall 100x100cm Grå
127214
På lager
Restsalg
Vægpanel Abstracta Sky Wall 84,6 x 59,1cm Grå
Pr. stk
1.905,00 kr.
3.175,00 kr.
Vægpanel Abstracta Sky Wall 84,6 x 59,1cm Grå
127215
Vægpanel Abstracta Scala 80x120cm Grå
Pr. stk
5.656,25 kr.
Vægpanel Abstracta Scala 80x120cm Grå
110021
Kan også leases
Abstracta Plenty Pod Lydtæt Mødeboks til 4 Personer
Kan også leases
Abstracta Plenty Pod Lydtæt Mødeboks til 2 Personer
Kan også leases
Abstracta Plenty Pod Lydtæt Telefonboks til 1 Person
Du har set 40 ud af 72 produkter

Abstracta

Har du en svaghed for lækkert og stilrent design i mange størrelser? Så er vores udvalg fra Abstracta et kig værd. Her finder du kvalitetsprodukter i form af diverse væg- og gulvakustikplader samt afskærmninger, som du finder i mange forskellige afskygninger her på siden. Akustikpladerne til vægge er perfekte til at skabe et bedre miljø indvendigt, ved at absorbere støj og larm i større rum med dårlig akustik. Det samme gør afskærmningsprodukterne, hvor du finder forskellige typer. Afskærmning til gulv er gode til åbne kontorer, hvor de både giver bedre akustik, men også kan bruges til at dele rummet op. Du finder også et udvalg af lydtæt telefonbokse og mødebokse, som er et effektivt middel til at kunne skærme sig af fra larm og støj, hvis man har brug for privatliv eller koncentration.

Afskærmning i bedste kvalitet

Afskærmninger kan fås i mange forskellige udformninger og farver, men Abstracta tilbyder afskærmninger, hvor der er kælet for de æstetiske detaljer, samtidig med at kvaliteten er helt i top. Abstracta har udviklet både visuelle afskærmninger, gulvskærmvægge og skærmtavler, der alle har til formål at opdele rum, kontorpladser og lignende på en praktisk måde, hvor der ligeledes er taget højde for det designmæssige udseende.

På trods af Abstractas gennemgående flotte og stilrene design er der ikke gået på kompromis med produkternes funktionalitet og anvendelse. Dette gælder også for både bordskærmvægge og vægakustik, der begge tilbyder et flot kvalitetsdesign, der samtidig har en praktisk og formålstjenlig funktion.