Besked

Black Week er i gang! Spar op til 60% på tusindvis af varer!

  • Borg eCell Lydisoleret Mødeboks til 4 Personer
  • Borg eCell Lydisoleret Mødeboks til 4 Personer
  • Borg eCell Lydisoleret Mødeboks til 4 Personer

Borg eCell Lydisoleret Mødeboks til 4 Personer

Varenr.
132637

BorgeCell fra Borg er en lydisolerende mødeboks med plads til fire personer, som får jer til at føle at I er alene på kontoret. Målet med mødeboksen er at isolere og reducere generende støj fra åbne kontorlandskaber, når I har brug for ikke at forstyrre jeres kolleger, og omvendt. Træder du ind i mødeboksen bliver du afskærmet fra lyde og forstyrrelser, men du har stadig et visuelt oveblik over dine omgivelser, takket være de lydisolerede glaspaneler. Borg eCell mødeboksen er udstyret med alt som du har brug for: Integreret strømsystem som giver dig strømudtag til fx computer samt USB-oplader, men også LED belysning og udluftningssystem som bliver tændt af den indbyggede bevægelsessensor, og dermed kan spare strøm ved kun at være i brug, når nogen opholder sig i mødeboksen. Borg eCell er på ydersiden betrukket med Camira Advantage som giver et smukt udseende i ethvert kontormiljø. Perfekt til private møder med op til fire personer.

Læs mere
Kan også leases

112.225,12 kr.

Antal

Pr. stk.

Spar

Levering
Forventet levering 15.01.21

Beskrivelse

eCell fra Borg er en lydisolerende mødeboks med plads til fire personer, som får jer til at føle at I er alene på kontoret. Målet med mødeboksen er at isolere og reducere generende støj fra åbne kontorlandskaber, når I har brug for ikke at forstyrre jeres kolleger, og omvendt. Træder du ind i mødeboksen bliver du afskærmet fra lyde og forstyrrelser, men du har stadig et visuelt oveblik over dine omgivelser, takket være de lydisolerede glaspaneler. Borg eCell mødeboksen er udstyret med alt som du har brug for: Integreret strømsystem som giver dig strømudtag til fx computer samt USB-oplader, men også LED belysning og udluftningssystem som bliver tændt af den indbyggede bevægelsessensor, og dermed kan spare strøm ved kun at være i brug, når nogen opholder sig i mødeboksen. Borg eCell er på ydersiden betrukket med Camira Advantage som giver et smukt udseende i ethvert kontormiljø. Perfekt til private møder med op til fire personer.

• Dør: Lydisoleret og lamineret glas.
• Yderside: Betrukket med Camira Advantage stof.
• Inderside: Mørkegrå akustisk filt.
• Elektrisk ventilationssystem med lydsensor, så du kan skrue ned hvis det larmer for meget.
• Lydsvag motor på 42 dB. Genererer op til 270 rummeter luft i timen.
• LED-belysning integreret i loftet.
• Ramme i 20mm krydsfiner med 10mm lydisolerende akustikplader.
• Akustisk skum.
• Vægtykkelse med isolering: 90 mm.
• Bevægelsessensor til automatisk styring af ventilationssystem og belysning.
• Indbyggede hjul for nemmere flytning.
• Lydtæt op til 35 dB.

 

Mindre støj = større arbejdsglæde
Undersøgelser har vist, at støj og larm kan skabe koncentrationsbesvær, træthed og være en kontribuerende faktor til fx stress. Det behøver ikke være overdøvende larm, men en konstant støj fra kolleger på fx åbne kontorlandskaber kan være nok til at forværre dine kollegers produktivitet. En lukket mødeboks, hvor du er garanteret arbejdsro, kan være en god løsning for de fleste, og være med til at forhøje arbejdsglæden.


Sundere arbejdsmiljø giver bedre kolleger
Mødebokse giver mulighed for at oprette små, men sædeles praktiske mødelokaler, hvor man kan sidde i fred uden forstyrrelser udefra. Samtidigt forstyrrer man heller ikke ens kolleger, som man måske ville have gjort hvis man havde holdt mødet ved skrivebordet. Mødeboksene er også gode til fokuseret arbejde, hvor det er vigtigt at man ikke bliver forstyrret. Og dét giver et bedre arbejdsmiljø!


Hold dine samtaler og møder private
Telefonen ringer ofte når man er på arbejde – men man styrer ikke altid hvem der ringer. Nogle gange kan det være akavet at have en privat samtale med kollegerne siddende rundt om en, og det kan på samme måde også være forstyrrende at være den der ufrivilligt lytter med. Med en lukket telefonboks har man altid et fortroligt sted at gå hen og have en telefonsamtale, hvor man slipper for lyttende ører.

 

Leasing af mødebokse til din arbejdsplads:

En mødeboks kan være en større investering for mange virksomheder, så derfor tilbyder vi også muligheden for at lease denne eller andre mødebokse og telefonbokse til din arbejdsplads.

Læs mere om leasing her af mødebokse her. Vi sørger selvfølgelig for en skræddersyet løsning og et godt tilbud, som imødekommer behovene i din virksomhed.

 

Vi tilbyder selvfølgelig levering med montering af alle typer mødebokse:
• 1 personers bokse: Levering og ca. 5 timers montage: 2750 kroner ekskl. moms.
• 2 personers bokse: Levering og ca. 10 timers montage: 5500 kroner ekskl. moms.
• 3-4 personers bokse: Levering og ca. 15 timers montage: 8250 kroner ekskl. moms.

Specifikationer

Mærke
Borg
Farve
Grå
Model
eCell
Format
4 personer
Højde
220 cm
Bredde
220 cm
Dybde
180 cm
Antal Pr. Pakke
1
Antal Pr. Kolli
1
Materiale
Camira Advantage
Stoffarve
Grå
Designer
Martin Saar
Leverandør Varenummer
Ecell 4