Skip to main content

Find den rigtige julegave

21/9-2017


Sådan finder du julegaver til medarbejderne

Sikken voldsom trængsel og alarm … Eller vent, ikke helt endnu! Men julen er lige om hjørnet, og det betyder, at det er ved at være på tide at finde gode medarbejdergaver, som varmer i den kolde juletid.

Hos Daarbak hjælper vi mange virksomheder med firmajulegaverne. Vi har forskellige løsninger, som afhænger af din virksomheds størrelse og behov.

I dette blogindlæg tager vi et kig sammen med dig på, hvordan virksomheder shopper julegaver, og hvilke julegaver vi shopper. Vi starter først med hvordan

Tjekliste - vælg selv gave

TREND: Medarbejdere vil selv vælge gaver

Vi ser et soleklart mønster hvert år til jul. De virksomheder, vi finder julegaver til, vil gerne lade deres medarbejdere vælge gaven selv. 

Det kan være svært at favne alle, hvis du som julegaveansvarlig køber samme gave til hver enkelt medarbejder. Og det kan kræve ressourcer at finde en gave, som falder i alles smag.

Så spar tid og ressourcer på at finde gaver – lad dine medarbejdere vælge selv. 

Det kan være uoverskueligt at lade medarbejdere vælge selv

Du har erkendt, at du ikke kan finde en julegave, du synes, der passer til alle. Så langt, så godt.

Nu skal du lave et system, hvor dine medarbejdere eller kolleger kan vælge selv. Vi har ofte set dem ude i marken, der sidder og kæmper med Excel-ark, hvor de skriver, hvem der skal have hvad, og hvor de må prikke hver enkelt medarbejder på skulderen og vise dem billeder af gaveudvalget.

Alt det besvær kan du undgå med en julegaveshop

Få styr på firmajulegaverne med en julegaveshop

Hos Daarbak kan du få adgang til en standardshop, hvor vores julegaveteam har sammensat en shop med 15-20 af årets største julegavehits i tre forskellige prisklasser. På den måde kan du være helt sikker på, at alle bliver glade for deres gave.

Hvordan virker det?

Dine medarbejdere får en brugsvejledning og et login.

Herefter skal de blot oprette en profil med navn, og så kan de kigge på – og krydse af ved – de forskellige gaver. Gaverne leveres, som du vil, indpakket og med navn på, og du kan distribuere dem rundt i virksomheden. 

Vi hjælper dig fra start til slut

Det er lavpraktisk og supernemt for dig at ordne firmajulegaverne. Og det kræver kun få ressourcer og lidt tid at få op at stå. Du behøver ikke at tage så mange beslutninger.

Julegaveshop

Den nemme løsning: Kig i julegavekataloget eller giv et gavekort

Den helt simple løsning er at finde én rigtig god gave, som mange vil sætte pris på.

Her kan du tage et kig i vores julegavekatalog og sammensætte gaven, der passer til dine medarbejdere.

Har du hørt om vores joyful gift cards? I stedet for at give dine medarbejdere selve julegaverne kan du give dem et gavekort, så de selv går ind og bestiller i julegaveshoppen. Så får de leveret gaven til deres hjemmeadresser, og det betyder ingen håndtering eller distribution fra din side.

Det bliver ikke meget nemmere! 

Julegaveshop

Et kig i krystalkuglen: Hvilke firmajulegaver hitter?

Hvilke julegaver bliver shoppet år efter år? Og hvilke er populære i år 2017?

Vi kender nok alle sammen den klassiske gavekurv med chokolade, vin, specialøl, chips, snacks, m.m. Herudover er der også gaver som jakker, kufferter og tasker til garderoben eller ting til hjemmet, såsom knive, glas, sengetøj eller dekorativt design.

I mange år har de forskellige Kay Bojesen-designs prydet vores julekataloger, og i år er ingen undtagelse. En af nyhederne for 2017 er Kay Bojesens ravn – en flot sort sangfugl i malet bøgetræ.

Har du brug for hjælp, vejledning eller mere inspiration?

Hiv fat i kundeservice på 96 33 33 97 eller ks-info@daarbak.dk.

Fra Daarbak ønsker vi alle virksomheder en rigtig glædelig jul(egaveplanlægning)! 


Leder du efter firmajulegaver? Kontakt os og bliv inspireret

Tag et kig herinde eller hiv fat i os på 96 333 333 eller info@daarbak.dk for mere inspiration.

Velkommen hos
Venligst vælg privat (inkl. moms) eller erhverv (ekskl. moms)