Skip to main content

Sådan arbejder vores servicegartnere

6/9-2017Vores gartner, Martin Gammelgaard Kristensen, har været en tur i NORDJYSKE i deres serie ”Mig og mit job” og fortælle lidt om livet som gartner. Det kom der en glimrende artikel ud af, som du kan finde i fuld længde her.

Ellers giver vi dig herunder et uddrag af artiklen suppleret med lidt info om vores beplantningsafdeling.

 

Hverdagen for vores servicegartnere

Vores servicegartnere holder liv i tusindvis af planter rundt om i landet, og hver har de deres egne virksomheder at besøge: ”Der er frihed under ansvar. Man er sin egen herre”, forklarer Martin til NORDJYSKE.

Et typisk planteservicebesøg hos en virksomhed kan bestå i at måle fugtigheden i jorden for at vurdere, om planterne har brug for vand.

”Naturligvis kan jeg godt se, om en plante trænger til vand eller ej. Men for at være helt sikker, måler jeg altid fugtigheden i jorden”, forklarer Martin Gammelgaard, som videre beskriver de vigtigste opgaver ved et planteservice: ”Det er at sørge for, at planterne står pænt og veltrimmede ude hos mine kunder. 

Vores gartner Martin i Nordjyske
Vores gartner, Martin Gammelgaard Kristensen.

Jeg sørger for, at der er fyldt op med bark, at krukkerne ser pæne ud, og at der bliver tørret støv af bladene". Som servicegartner nøjes de dog ikke kun med at holde liv i planterne, men forsøger også at komme med forslag til, hvordan planterne kan udnyttes: ”Jeg snakker selv med mine kunder om den slags, og så finder vi ud af noget. Det, synes jeg, er dejligt”, udtrykker han.

 

Professionel og kvalificeret service

For at yde den optimale planteservice er alle vores servicegartnere grundigt uddannede, højt kvalificerede og yderst servicemindet. Dette er en stor fordel, fremfor hvis det er virksomhedens egne medarbejdere, der vander planterne. De fleste er i stand til at vande en plante, men det er nok de færreste, der har et hydrometer for at måle, om planterne har brug for vand eller ej.

Dertil er der langt større risiko for, at planterne bliver syge og generer de ansatte, hvis ikke virksomhederne får en professionel gartner til at passe deres planter.

Fremtiden for servicegartnerbranchen ser altså lovende ud. Der er et meget større fokus på at få noget grønt ind på kontorerne end tidligere. Efter at være kommet på afstand af krisen kan det mærkes, at virksomhederne gerne vil investere i et godt indeklima.

Her kan du blive klogere på, hvad vi kan tilbyde inden for kontorbeplantning.

 
Velkommen hos
Venligst vælg privat (inkl. moms) eller erhverv (ekskl. moms)