Skip to main content

Grøn inspiration

Få gode råd til at skabe et rart og behageligt arbejdsmiljø gennem indeklima, beplantning og indretning.


 

grøn

4 grønne trends i 2019

29/1-2019

Vores grønne afdeling har sat fokus på nogle af de største grønne trends i 2019. Bliv blandt andet klogere på planter med former, hvilket materiale dine krukker skal være i og hvorfor dine planter gerne må være overdimensioneret.

Læs mere


Gartneren Martin i NORDJYSKE

Sådan arbejder vores servicegartnere

6/9-2017

Det er blevet mere almindeligt for virksomheder at få professionelle til at passe deres grønne vækster. Men hvorfor vil de betale for at få vandet planter? Det kan du læse om her, hvor vores gartner, Martin Gammelgaard, i et interview med NORDJYSKE, fortæller om sit job som servicegartner.

Læs mere


planter

6 ideelle planter til din arbejdsplads

24/7-2017

Planter er en vigtig del af ethvert kontormiljø, da du typisk sidder der mange timer om dagen sammen med dine kollegaer. Indeklimaet skal derfor være i top, og det kan planter hjælpe på. Men hvilke planter skal det så være? Det får du lidt inspiration til her.

Læs mere


Bedre indeklima

Få et bedre indeklima på arbejdspladsen

19/4-2017

Det er ingen hemmelighed, at et optimalt indeklima er en god idé på arbejdspladsen. Men hvilke faktorer er afgørende, og hvad får du egentlig ud af at fokusere på jeres indeklima? Det får du svar på her, hvor vores beplantningschef, Hanne Bak, kommer med gode råd. 

Læs mere

Velkommen hos
Venligst vælg privat (inkl. moms) eller erhverv (ekskl. moms)