Skip to main content

Det sunde arbejdsmiljø

Her skriver vi om sundhed, trivsel og ergonomi på arbejdet. Gør dit arbejde til et sundt sted at være, fysisk og psykisk.

energi

Træthed: Ingen energi på arbejde?

15/1-2018

Døjer du med træthed? Det kan der være mange årsager til. Men vidste du eksempelvis, at hvis du blot er 2% under dit normale væskeniveau, så påvirker det dit energiniveau negativt? Bliv klogere på det her og få samtidig andre gode tips.

Læs mere


motion

Motion på arbejdspladsen

9/1-2018

Det er ikke altid lige nemt at huske motionen i løbet af en travl arbejdsdag. Men det kan alligevel være en god idé! Du kan bl.a. reducere ledsmerter samt mindske dit sygefravær. Du får også en liste med velegnede aktiviteter for dig og dine kolleger!

Læs mere


sund

Sundhed på arbejdspladsen

4/1-2018

For at du kan præstere bedst muligt gennem din arbejdsdag er det vigtigt at have fokus på sundhed. Du får derfor 5 skarpe tips til, hvordan du og dine kolleger i fællesskab kan få et bedre arbejdsmiljø. Husker du eksempelvis kontorgymnastikken i løbet af dagen?

Læs mere


musearm

Musearm – øvelser og behandling

12/12-2017

Sidder du ved en computer dagen lang og arbejder, så er du i risikogruppen for at udvikle museskader, som eksempelvis musearm. Vi har derfor samlet nogle gode råd og øvelser til dig, sådan du aktivt kan forebygge, at din computermus koster dig en skade.

Læs mere


Velkommen hos
Venligst vælg privat (inkl. moms) eller erhverv (ekskl. moms)