Skip to main content

Vælg den rigtige type kaffe

Hvilken type kaffe skal du vælge?

30/3-2017


Kaffe er ikke længere kun en sort kop kaffe, som vi kender den fra gamle dage. I dag findes der et utal af forskellige kaffetyper, og det kan være svært at vide, hvilken type kaffe som man skal vælge. Første skridt på vejen er derfor at finde ud af, hvilke smagsnuancer som passer bedst til dig.

Espresso: Er du til en mørk, kraftig og rund kaffesmag, så er espressoen lige noget for dig. En god espresso er indbegrebet af italiensk atmosfære. 

Formalet: Elsker du den herlige duft af friskbrygget kaffe, så er formalet kaffe måske den variant, som du vil foretrække.

Hele bønner: Er du til en helt sort kop kaffe, men vil gerne have en mere frisk smag, så er hele bønner helt sikkert noget for dig. Friskheden opstår fordi de hele bønner kværnes lige inden brygningen.

Instant: Er du glad for smagfuld kaffe, men har ikke tiden eller remedierne til den helt store kop kaffe, så er instant kaffe lige noget for dig.

Valget er ikke altid nemt, men nu har du i hvert fald en smule mere viden om de forskellige typer, så måske du skal prøve en anden type kaffe, end du plejer? Det kunne jo være, at det blev din nye favorit.


Velkommen hos
Venligst vælg privat (inkl. moms) eller erhverv (ekskl. moms)