Skip to main content

Kageopskrift

Den perfekte kage til påsken

10/4-2017


Det er snart påske, og derfor skal du forkæles med en fremragende kageopskrift. Den er oplagt til en hyggestund eller påskemiddag – så prøv den før din kollega!

Kagen har vi døbt Malenes påskekage og er, udover at være perfekt til påskens kommende frokoster, både nem at bage og smager himmelsk!

”Jeg laver altid denne kage til vores årlige påskefrokost, fordi den går rent hjem hver gang hos vores gæster, og så er den bare super nem at lave” – Malene Vrist Secher, Kundeservicemedarbejder hos Mogens Daarbak.

Til 1 kage skal du bruge

Dej
3 æg
275 g sukker
1 dl vand – lillefinger varmt
200 g hvedemel
2 tsk. bagepulver

Kakaosauce
125 g smør
½ dl sukker
1 spsk. vaniljesukker
2 spsk. kakao
2 dl piskefløde

Fremgangsmåde
• Pisk æg og sukker lyst og luftigt, og kom efterfølgende vandet i.
• Bland mel og bagepulver og vend det forsigtigt i æggemassen.
• Kom dejen i en smurt springform og bag kagen midt i ovnen ca. 35 min. ved 175 grader.
• Mens kagen stadig er varm, prikkes huller i kagen med bagsiden af en ske.
• Kakaosaucen: Kom alle ingredienserne i en gryde og lad blandingen smelte ved jævn varme.
• Den varme sauce hældes ned i hullerne, og kagen sættes til afkøling.

Serveringsforslag
Som enhver anden god kage kan den spises uden ekstra tilbehør. Du kan dog med fordel få gjort noget ved væskebalancen samtidig og drikke en god kop friskbrygget kaffe

Er du ikke den store bager, eller har du ikke tiden til at gå i køkkenet, så kan du også tage den nemme løsning og købe lækre småkager eller chokolade, som du med fordel kan servere til kaffen. 


Mangler du kaffe? 

Velkommen hos
Venligst vælg privat (inkl. moms) eller erhverv (ekskl. moms)