Skip to main content

Det søde arbejdsliv

Få tips og inspiration til at gøre din arbejdsdag endnu sjovere eller sødere med bl.a. kaffe og frugt.


Påskekage opskrift

Den perfekte kage til påsken

11/4-2019

Påsken står for døren og i den anledning vil vi gerne dele en af vores kollegaers fremragende kageopskrifter med dig. I højtidens navn har vi døbt den påskekagen, og vi er sikre på, at du vil blive begejstret for smagen – især hvis du, som os, har en sød tand.

Læs mere


afkalk

Afkalk din kaffemaskine: Sådan gør du

1/11-2018

Da der er masser af kalk i vores drikkevand, så kan det ikke undgås at din kaffemaskine kalker til. Men hvordan afkalker du så på bedst mulig vis din kaffemaskine? Det har vi taget et kig på her, hvor vi også har undersøgt nogle forskellige afkalkningsmidler.

Læs mere


kaffetyper

Kan du finde rundt i kaffejunglen?

23/11-2017

Danskerne elsker kaffe og faktisk er vi den tredje mest kaffedrikkende nation – i hele verden! Men kaffe er selvfølgelig ikke bare kaffe, og med et hav af muligheder giver vi dig her en guide til de mest udbredte varianter. Så lad dig inspirere og bliv beredt til at udforske kaffejunglen!

Læs mere


Vælg din type kaffe

Hvilken type kaffe skal du vælge?

30/3-2017

Der findes efterhånden rigtig mange forskellige typer kaffe. I dette indlæg sætter vi fokus på nogle af de mest udbredte, sådan du måske kan blive inspireret til at prøve en anden type kaffe end den du plejer. For tænk nu, hvis der findes en endnu bedre kaffe end den du plejer at drikke!

Læs mere


5 ting du ikke vidste om kaffe

5 gode grunde til at drikke kaffe

29/3-2017

Mange af os drikker dagligt kaffe – og ofte adskillige kopper. Men du har garanteret også et par kollegaer, som kan argumenterer imod at drikke kaffe. Derfor giver vi dig her fem grunde til, hvorfor kaffedrikning er en god idé. Så er du klædt på til at overbevise alle, der endnu ikke er hoppet på kaffevognen!

Læs mere

Velkommen hos
Venligst vælg privat (inkl. moms) eller erhverv (ekskl. moms)