Skip to main content

blog

Startex ApS: Et samarbejde der ”går begge veje”

16/11-2017


Lene Nielsen fra Startex ApS fortæller, at det, der karakteriserer et godt samarbejde, er, at man leverer til tiden og til den aftalte pris, samt at skulle der opstå problemer, tager man sagen op fra begge sider. Et godt samarbejde skal altså, ifølge Lene, gå begge veje.

Startex ApS har i en årrække handlet blandt andet kaffe- og kontorartikler, papir, emballage og julegaver hos os. Særligt julegaveordningen har de været meget glade for, hvorfor de igen i år er vendt tilbage for at indgå aftale om dette års julegaver.

I den forbindelse spurgte vi Lene ind til samarbejdet mellem Startex ApS og Mogens Daarbak A/S for at høre, hvad det er, der gør, at de bliver ved med at vende tilbage.

Hvad er vigtigt for jer, når I vælger samarbejdspartner?

– Jamen, det er, at samarbejdspartneren er lige så energisk som hele huset i Startex, fortæller Lene efter at have beskrevet Startex ApS som en virksomhed i stor vækst, der er præget af positivitet og energi.

Hvorfor valgte I at indgå i et samarbejde med os?

– I første omgang tænker jeg, at det var prisen. Vi har det sådan, at vi ikke er gift med nogen, men vi undersøger markedet. Prisen er dog ikke altid den, der er afgørende, for hvis ikke det er en samarbejdspartner, der kan levere til tiden og til det, vi har aftalt, så er det heller ikke attraktivt.

Hvordan vil du beskrive vores samarbejde?

– Vi er her jo endnu, så det har jo været godt nok, siger Lene med et smil. – Og jeg vil også sige, at alle i Startex er opvokset med, at hvis der er noget, man ikke er tilfreds med, så er det en ærlig sag at sige sin mening.

Kan du nævne et par succeser inden for de forhandlede forretningsområder?

– Julegaverne har været en succes, det må vi sige. Vi har valgt nogle ting, som alle kunne bruge, og det har været nemt at håndtere, både for os, men også for medarbejderne. Og så er det en succes. Altså igen, som jeg startede med at sige, det er en virksomhed i vækst, og vi er energiske, så det er ikke det, vi bruger tiden på, det lader vi andre om at gøre.

Hvor gør vi en forskel hos jer?

– Først og fremmest synes jeg, at det er nemt at få fat i, at vi ikke skal igennem mange led. Og i og med at vi har været her i så mange år, så ved man også godt herude (hos Mogens Daarbak A/S), at hvis der er noget, vi er utilfredse med, så har I os i røret med det samme. Så igen, det går begge veje, afslutter Lene Nielsen.

Velkommen hos
Venligst vælg privat (inkl. moms) eller erhverv (ekskl. moms)