Skip to main content

office depot

Nyt samarbejde med Office Depot

28/9-2018


Vidste du, at vi er officiel dansk partner for den europæiske del af kontorforsyningsgiganten, Office Depot?

Det indebærer, at vi servicerer Office Depots største kunder i Danmark, og at vi har mulighed for at indgå og servicere internationale aftaler inden for Office Supply området.

Det betyder også, at vi er gået endnu et stort skridt på rejsen fra lokal kontorforsyning til landsdækkende kæde og nu til en international spiller på markedet.

 

Fra konkurrenter til samarbejdspartnere

Kort fortalt går samarbejdet med Office Depot ud på at optimere indkøbsprocesser og reducere omkostninger for vores kunder. Sammen kan vi nemlig skabe bedre aftaler for vores kunder på tværs af landegrænser og sikre den daglige drift.

Vores salgsdirektør, Henrik Nielsen, er også begejstret for samarbejdet. Han siger: ”Partnerskabet med Office Depot er en vigtig del af vores arbejde med konstant forbedring af tilgængelighed og bekvemmelighed for vores kunder. Vi kan nu servicere virksomheder internationalt, hvilket gør os til en langt stærkere samarbejdspartner for organisationer med afdelinger i både Danmark og uden for landets grænser. Vi går en spændende fremtid i møde!”

Har du nogle spørgsmål, eller vil du gerne vide mere om, hvad vores samarbejde med Office Depot kan betyde for din virksomhed, så send os en mail på ks-info@daarbak.dk

 

Hvad er Office Depot?

Office Depot Inc. er en af verdens førende udbydere af kontorartikler, services og løsninger til virksomheder over hele verden.

Virksomheden startede i 1986 med en enkelt butik i Ft. Lauderdale, Florida, men er siden vokset til 1400 butikker i USA og har mere en 38.000 medarbejdere på verdensplan.

Velkommen hos
Venligst vælg privat (inkl. moms) eller erhverv (ekskl. moms)