Skip to main content

Nordic emballage samarbejde

Nordic Computer: "Emballagen er en del af helhedsoplevelsen"

31/3-2017


Vi er rigtig glade for vores mange samarbejdspartnere, og derfor vil vi gerne dele ud af de fine ord, som vi engang i mellem får med på vejen.

Nordic Computer har handlet emballage hos os i en lang årrække og ifølge Logistik- og Lagerchefen hos Nordic Computer, Ahmed Ben Said, er et tæt og fleksibelt samarbejde vigtigt, når den gode relation skal vedligeholdes. Vi har spurgt Ahmed, hvad der karakteriserer samarbejdet med Mogens Daarbak A/S.

Hvordan vil du beskrive det samarbejde, som Nordic Computer har med Mogens Daarbak A/S?
”Jeg vil beskrive vores samarbejde som en samlet pakke. Når vi indgår et samarbejde med en leverandør, lægger vi stor vægt på, at leverandøren kan tilbyde en samlet og fleksibel løsning, som kan tilpasses, alt efter hvilket behov vi har. Denne løsning får vi med Mogens Daarbak A/S som leverandør. Derudover er det også vigtigt, at kemien er god, så vi sammen kan finde løsninger, der matcher vores behov. Det har Hanne (Salgschef for Emballage, Mogens Daarbak A/S) været rigtig god til. Hun ser altid nye muligheder og nytænker flere af vores emballageløsninger, og dét karakteriserer jeg som en god samarbejdspartner, og det styrker helt sikkert, det samarbejde Nordic Computer har med Mogens Daarbak A/S.” 

Hvad er vigtigt, når I vælger en samarbejdspartner?
”Der er flere parametre, som spiller ind. Placeringen er blandt andet en af dem. Det er vigtigt for os at have vores samarbejdspartner tæt på i stedet for at have en, som er placeret i Taiwan. Har vi akut brug for ekstra emballage, så er Mogens Daarbak A/S altid lige i nærheden. Prisen er også vigtig, men det er ikke prisen alene, som er afgørende. Loyalitet og tillid er også vigtige parametre, og for mig er det vigtigt, at jeg altid kan regne med de aftaler, som jeg indgår med en samarbejdspartner, og det kan jeg med Mogens Daarbak A/S,” afslutter Ahmed Ben Said.Interesseret i emballage? 

Velkommen hos
Venligst vælg privat (inkl. moms) eller erhverv (ekskl. moms)