Skip to main content

Det gode samarbejde

Lad dig inspirere af historier og interviews til at fokusere mere på godt samarbejde med kunder og leverandører.


office depot

Nyt samarbejde med Office Depot

28/9-2018

Vi er blevet officiel dansk partner for den europæiske del af kontorforsyningsgiganten, Office Depot. Derfor servicerer vi nu nogle af Office Depots største kunder i Danmark og har samtidig mulighed for at indgå og servicerer internationale aftaler. 

Læs mere


startex

Startex: Et samarbejde der "går begge veje"

16/11-2017

Vi har haft besøg af Lene Nielsen fra en vores gode samarbejdspartnere, Startex ApS, og taget en snak om, hvordan de ser et godt samarbejde og hvorfor de har valgt os. Lene, kommer også med sit syn på, hvor vi som virksomhed, har gjort en forskel for dem.

Læs mere


Eniig

Eniig: En virksomhed i evig forandring

27/10-2017

Vi sætter stor pris på vores samarbejdspartnere, og i den forbindelse har vi haft besøg af vores kundeambassadør fra Eniig, Jess Christensen Thuen. Vi har spurgt Jess, hvad, han mener, kendetegner et godt samarbejde, samt hvorfor valget faldt på os.

Læs mere


Daarbak og Vivabolig

Vivabolig: Nytænkende grøn indretning

3/5-2017 

Vores beplantningschef, Hanne Bak, har i samarbejde med Vivabolig skabt en unik grøn indretning af deres nye kontor. Fokus har været på at skabe et inspirerende og energifyldt miljø for medarbejderne med udgangspunkt i en nytænkning af kontorbeplantningen.  

Læs mere


Nordic

Nordic Computer: "Emballagen er en del af helhedsoplevelsen"

31/3-2017

I dette spændende interview giver Logistik- og Lagerchefen hos Nordic Computer, Ahmed Ben Said, sit syn på, hvordan et godt samarbejde skal foregå. Han kommer blandt andet ind på, hvor vigtigt en god kemi er og at leverandøren er fleksibel.

Læs mere

Velkommen hos
Venligst vælg privat (inkl. moms) eller erhverv (ekskl. moms)