Skip to main content

Den digitale arbejdsplads

Få indblik i fremtidens digitale arbejdsplads og trends på den digitale front – og få gavn af det i din dagligdag.


refurb

Hvad er refurbished elektronik?

20/3-2019

På daarbak.dk finder du et større og større udvalg af refurbished elektronik. Men hvad betyder det, når noget er refurbished? Og hvad skal du være opmærksom på? Det kigger vi nærmere på her.

Læs mere


power

Powerbanks – Sådan finder du den rigtige

18/4-2018

Det kan være lidt af en jungle, når du skal finde en powerbank, der passer til dit behov. For det er selvfølgelig træls, hvis ens mobil render tør for strøm, når man er på farten. Du får derfor her en guide til, hvad du skal holde øje med, når du køber din næste powerbank.

Læs mere


unimouse

Tæt på: Unimouse fra Contour

13/4-2018

Der er en ny ergonomisk computermus på gaden fra Contour – Unimouse! Vi har sat vores web- og marketingmedarbejder, Rasmus, til at afprøve den og han kommer i dette indlæg med en nærmere beskrivelse af hans oplevelser med musen.

Læs mere


printer

3 spørgsmål du skal stille din printer

10/12-2017

Langt de fleste af os bruger en printer i løbet af vores arbejdsdag. Men hvordan finder du egentlig den rigtige printer, når du eksempelvis skal købe en til hjemmekontoret? Det giver vi dig svaret på her, hvor du også bliver lidt klogere på de forskellige printertyper der findes.

Læs mere


roler

Tæt på: RollerMouse Red Plus

30/11-2017

Vi har sat os for at afprøve RollerMouse Red Plus, og undersøge hvor svært det egentlig er at vende sig til en mus, som uden at afsløre for meget, er markant anderledes end den traditionelle computermus. Nøgleordet er ergonomi, og dit helbred vil ikke fortryde at læse vores undersøgelse.

Læs mere


laminering

Vælg en lamineringsmaskine til dine behov

16/11-2017

Er du i tvivl om hvilken lamineringsmaskine du skal vælge, så får du her vores guide til at vælge den rigtige! Du får også en række konkrete tips til, hvordan du laminere på bedst mulig vis. Med andre ord bliver du kontorets haj til laminering med denne artikel.

Læs mere


SoMe

Sociale medier på arbejdspladsen?

26/10-2017

Sociale medier fylder mere og mere i vores hverdag, hvilket betyder, at de sniger sig ind på arbejdspladsen. Dette kan gå ud over produktiviteten, hvorfor det er vigtigt at have klare retningslinjer på området. Vi har her samlet 5 overvejelser, når det kommer til en mediepolitik på arbejdet.

Læs mere


Spar på strømmen

7 tips til strømbesparelse på kontoret

11/10-2017

Husker du at slukke for printere og kontormaskiner natten over? Og slukker du lyset, når du forlader et rum? Vi har samlet 7 gode råd til at spare strøm på kontoret. Så ønsker du at gøre noget godt for miljøet og økonomien, kan du med fordel læse med her.

Læs mere


Velkommen hos
Venligst vælg privat (inkl. moms) eller erhverv (ekskl. moms)