Skip to main content

topbanner print selv kalender 2018

Gratis print-selv kalendere for 2019

12/11-2018


At holde styr på datoer og mærkedage har alle dage været vigtigt. Tænk hvis man glemmer en fødselsdag eller en anden vigtig mærkedag, så er der ballade!

For at undgå dette, har vores dygtige grafikere designet 3 forskellige kalendere for 2019. De fås i 4 forskellige farver, sådan der er noget til enhver smag.

Tryk på den kalender, som du ønsker herunder, og gem PDF. filen på din computer eller print den direkte. Så er du klar til holde styr på de vigtigste datoer i 2019.

 

Vores print-selv kalendere har fokus på et stilrent design, som vil passe ind i de fleste hjem og arbejdspladser. Du får dermed en gratis mulighed for at holde styr på datoerne. Kalenderne kan, udover at hænge i en ramme, selvfølgelig også hænge på væggen eller opslagstavlen. Uanset hvad vil de pynte i ethvert rum. 

Hvis du er i tvivl om, hvor du skal bruge kalenderne har vi lidt forslag til dig. Eksempelvis er det helt oplagt at hænge på kontoret, hvor du og dine kollegaer kan skrive vigtige datoer ind. Så har i hele tiden styr på, hvem der laver hvad. 

Det er også oplagt at have den hængende i hjemmet, hvor din familie også kan få glæde af den, og i sammen kan markere de vigtigste datoer i 2019.

 

En anden kalender du er på udkig efter?

Velkommen hos
Venligst vælg privat (inkl. moms) eller erhverv (ekskl. moms)