Skip to main content

Daarbak blog kontor arbejdsliv

Nyeste indlæg

Forebyg stress

17/10-2017

Forebyg stress på arbejdspladsen

Har du oplevet at føle dig stresset? Så læs med her, hvor vi giver dig gode råd til, hvordan du og dine kollegaer kan forebygge stress.

Læs mere

Spar på strømmen

11/10-2017

7 tips til strømbesparelse på kontoret

Ønsker du at sætte dit elforbrug på slankekur? Så kan du med fordel læse med her, hvor vi har samlet 7 tips til at spare strøm på kontoret.

Læs mere

Julegaver til kunder

3/10-2017

Sådan finder du julegaver til dine kunder

Siger du tak til dine kunder for jeres gode samarbejde med kundegaver til jul? Vi guider vi dig til, hvordan du nemt shopper julegaver til kunderne.

Læs mere


Find den rette gave

3/10-2017

Sådan finder du julegaver til medarbejderne

Julen nærmer sig, og det er tid til at finde medarbejdergaver. Se her hvordan du kan shoppe julegaver og hvilke, der er mest populære.

Læs mere

Sociale aktiviteter

3/10-2017

Sociale aktiviteter på arbejdspladsen

Husker I at have fokus på det sociale aspekt på arbejdspladsen? Her får du 5 forslag til sociale aktiviteter, der uden tvivl vil øge samarbejdsglæden!

Læs mere

Det gode skrivebord

12/9-2017

Det gode skrivebord med fokus på ergonomi

Det kan være svært at finde det skrivebord, der passer bedst til dig. Udover funktionalitet og design skal du også tage stilling til ergonomi.

Læs mere


Bloggen der gør din arbejdsdag endnu bedre

Savner du endnu mere inspiration end vores nyeste indlæg? Så klik dig gennem menuen til venstre, hvor du finder en masse spændende viden, der vil gøre din arbejdsdag endnu bedre. 

Vores blog har til formål at give dig en masse nyttig viden om alt fra fremtidens kontorartikler, møbler og emballage til de mere eksotiske ting, som hvordan den digitale udvikling vil sætte sit præg på vores arbejdspladser. Der vil også være mere lavpraktiske tips og tricks samt en masse andet, der vil kunne gøre din arbejdsdag lidt sjovere og lidt bedre.

Velkommen hos
Venligst vælg privat (inkl. moms) eller erhverv (ekskl. moms)