Skip to main content

Daarbak blog kontor arbejdsliv

Nyeste indlæg

print selv

15/12-2017

Gratis print-selv kalendere for 2018

Du får 3 forskellige varianter i 4 forskellige farver, som er lige til at printe ud og hænge på væggen. Så har du styr på datoerne i 2018!

Læs mere

musearm

12/12-2017

Musearm – øvelser og behandling

Få en række gode råd og tips til, hvordan du kan undgå at få museskader selvom du sidder ved en computer dagen lang.

Læs mere

printer

10/12-2017

3 spørgsmål du skal stille din printer

Hvordan vælger du den rigtige printer, og hvad er forskellen på de forskellige printertyper der findes. Det giver vi dig svaret på her.

Læs mere


afkalk kaffemaskine

6/12-2017

Afkalkning af kaffe-maskine: Sådan gør du

Hvordan afkalker du din kaffemaskine smartest og hvilke midler findes der egentlig til det? Det har vi taget et kig på her.

Læs mere

roller

30/11-2017

Tæt på: RollerMouse Red Plus

Er en RollerMouse mon noget for dig? Vi har undersøgt den, og du får bl.a. svaret på, om det overhovedet er muligt at vænne sig til den.

Læs mere

kaffetyper

23/11-2017

Kan du finde rundt i kaffejunglen?

Bliv klogere på de mest populære kaffetyper og vær beredt på at udforske din horisont, når det kommer til det store udvalg af kaffe.

Læs mere


Bloggen der gør din arbejdsdag endnu bedre

Savner du endnu mere inspiration end vores nyeste indlæg? Så klik dig gennem menuen til venstre, hvor du finder en masse spændende viden, der vil gøre din arbejdsdag endnu bedre. 

Vores blog har til formål at give dig en masse nyttig viden om alt fra fremtidens kontorartikler, møbler og emballage til de mere eksotiske ting, som hvordan den digitale udvikling vil sætte sit præg på vores arbejdspladser. Der vil også være mere lavpraktiske tips og tricks samt en masse andet, der vil kunne gøre din arbejdsdag lidt sjovere og lidt bedre.

Velkommen hos
Venligst vælg privat (inkl. moms) eller erhverv (ekskl. moms)