Skip to main content

Daarbak blog kontor arbejdsliv

Nyeste indlæg

rengøring

18/1-2018

Rengøring af tastatur og skærm

Husker du at rengøre dit tastatur og din pc-skærm engang i mellem? Det er nemlig vigtigt for at holde hygiejnen i top! Få vores guide her.

Læs mere

energi

15/1-2018

Træthed: Ingen energi på arbejde?

Får du vand nok i løbet af din arbejdsdag? Hvis ikke kan det have en overraskende stor negativ effekt på dit energiniveau. 

Læs mere

motoin

9/1-2018

Motion på  arbejdspladsen

Hank op i dig selv og dine kolleger med denne samling af stærke tips til aktiviteter både på og udenfor arbejde. Det får energien i top!

Læs mere


sundhed

4/1-2018

Sundhed på arbejdspladsen

Få skruet op for sundheden på din arbejdsplads! Vi har samlet 5 skarpe tips til dig, som du og dine kolleger kan gå i gang med – med det samme.

Læs mere

print selv

15/12-2017

Gratis print-selv kalendere for 2018

Du får 3 forskellige varianter i 4 forskellige farver, som er lige til at printe ud og hænge på væggen. Så har du styr på datoerne i 2018!

Læs mere

musearm

12/12-2017

Musearm – øvelser og behandling

Få en række gode råd og tips til, hvordan du kan undgå at få museskader selvom du sidder ved en computer dagen lang.

Læs mere


Bloggen der gør din arbejdsdag endnu bedre

Savner du endnu mere inspiration end vores nyeste indlæg? Så klik dig gennem menuen til venstre, hvor du finder en masse spændende viden, der vil gøre din arbejdsdag endnu bedre. 

Vores blog har til formål at give dig en masse nyttig viden om alt fra fremtidens kontorartikler, møbler og emballage til de mere eksotiske ting, som hvordan den digitale udvikling vil sætte sit præg på vores arbejdspladser. Der vil også være mere lavpraktiske tips og tricks samt en masse andet, der vil kunne gøre din arbejdsdag lidt sjovere og lidt bedre.

Velkommen hos
Venligst vælg privat (inkl. moms) eller erhverv (ekskl. moms)