Skip to main content

Barstol Pato Berry

Barstol Pato Berry
  • Barstol Pato Berry
  • Barstol Pato Berry
  • Barstol Pato Berry
  • Fødevaregodkendt
Barstol Pato Berry
Varenr.: 64407
Lagerstatus: Få på lager
Pato er en alsidig stoleserie skabt til at svare på alle moderne krav til hjem, kontorer og offentlige rum. Patos plastskal er produceret i Danmark. Fredericia Furniture har fuld kontrol over alle led i produktionen gennem et tæt samarbejde med lokale underleverandører. Alle stole samles og kvalitetssikres på fabrikken i Fredericia.
kr. 1.433,25
Ekskl. moms
Antal pr. pakke/æske: 1
Køb flere og spar
Alle priser er ekskl. moms

Specifikationer

Brand Fredericia Furniture
Farve Rød
Model Pato
Ryghøjde 32 cm
Siddehøjde 77 cm
Stelfarve Rød
Sæde (bredde) 47 cm
Sæde (dybde) 50 cm
Armlæn Nej
Type hjul Ingen hjul
Lev. varenummer 4300

Udvidet beskrivelse

Pato barstolen repræsenterer Fredericia Furnitures høje standarder for finish, materialer og markedskrav. Gennem et omfattende produktudviklingsforløb har de skabt en plaststol, der sætter nye standarder for den håndværksmæssige udførsel af plastmaterialet polypropylen.

Pato fremstilles i miljøvenligt polypropylen som er et af de reneste plastmaterialer på markedet (blandt andet godkendt til sutteflasker og emballering af fødevarer). Alle delene er 100% genanvendelige. Skallen kan affaldsforbrændes og 100% energianvendes til fx varme, eller den kan omsmeltes til nye produkter. Stålstel kan omsmeltes og genanvendes. Stolen kan efter endt brug let skilles ad og kildesorteres.

Stolens stel er fremstillet af kvalitetsstål og overfladebehandlet med enten pulverlak fri for opløsningsmidler eller forkromet med Chrome3+. Forkromningen lever op til kravene for laktykkelse i standarden (DS/EN ISO 1456) hvilket fjerner enhver risiko for nikkelallergi.

Pato er holdbarhedstestet ved Teknologisk Institut og lever op til kravene på højeste niveau ”Hårdt offentligt brug”. Stolen lever op til alle krav for holdbarhed og stabilitet i offentlige rum.

Andre har også set

Måske er du også interesseret i

Velkommen hos
Venligst vælg privat (inkl. moms) eller erhverv (ekskl. moms)