• Andersen Furniture TAC Konferencestol Turkis/Sort
  • Andersen Furniture TAC Konferencestol Turkis/Sort
  • Andersen Furniture TAC Konferencestol Turkis/Sort
  • Andersen Furniture TAC Konferencestol Turkis/Sort

Andersen Furniture TAC Konferencestol Turkis/Sort

Varenr.
67619

Andersen FurnitureTAC står for The Andersen Chair og det er ikke for sjov, at Andersen Furniture har valgt denne stol til at repræsentere dem. Stolen er udført i kvalitetsmaterialer og i et tidløst design, der har vundet en Reddot Design Award. Stolen findes i flere sædefarver og benene er udført i massivt træ. Overgang fra sæde til ben er elegant udført med en messingring, der stabiliserer benene og giver stolen et flot udtryk. The Andersen Chair er designet af byKATO og er inspireret af den nordiske minimalisme og 60'ernes internationale møbeldesign. Stolens organiske form betyder, at siddekomforten er i top. Med The Andersen Chair får man en stol for livet. Stolen er testet hos Danmarks Teknologiske Institut mht. belastninger på højeste niveau og opfylder kravene for Møbler - styrke, holdbarhed og sikkerhed.

Læs mere

Pr. stk

3.599,94 kr.
Levering
Forventet levering 08.07.20

Beskrivelse

TAC står for The Andersen Chair og det er ikke for sjov, at Andersen Furniture har valgt denne stol til at repræsentere dem. Stolen er udført i kvalitetsmaterialer og i et tidløst design, der har vundet en Reddot Design Award. Stolen findes i flere sædefarver og benene er udført i massivt træ. Overgang fra sæde til ben er elegant udført med en messingring, der stabiliserer benene og giver stolen et flot udtryk. The Andersen Chair er designet af byKATO og er inspireret af den nordiske minimalisme og 60'ernes internationale møbeldesign. Stolens organiske form betyder, at siddekomforten er i top. Med The Andersen Chair får man en stol for livet. Stolen er testet hos Danmarks Teknologiske Institut mht. belastninger på højeste niveau og opfylder kravene for Møbler - styrke, holdbarhed og sikkerhed.

The Andersen Chair er designet af byKATO og er inspireret af den nordiske minimalisme og 60'ernes internationale møbeldesign. Stolens organiske form betyder, at siddekomforten er i top.

• Stoleben i massivt træ.
• Stolesæde i fiberforstærket komposit.
• Elegant ring i messing markerer overgangen mellem stoleben og sæde.
• Designet af byKATO og vandt Red Dot Design Award 2013.
• Testet af Danmarks Teknologiske Institut og opfylder kravene for ”Møbler - styrke, holdbarhed og sikkerhed”.

Specifikationer

Mærke
Andersen Furniture
Dybde
52 cm
Producentens Varenummer
2-3090
Antal pr. pakke
1
Farve
Blå
Materiale
Glasfiber/massivt træ
Stelfarve
Sort
Designer
byKATO
Model
TAC
Stelfarve
Sort
Siddehøjde
46 cm
Sædedybde
52 cm
Armlæn
Nej
Sædebredde
45 cm
Ryghøjde
33 cm
Hjultype
Ingen hjul
Type
Uden armlæn
Højde
79 cm
Bredde
45 cm