Skip to main content
Dine genveje

Alt til arbejdslivet samlet på ét sted

Når du vælger os som leverandør, vælger du en landsdækkende samarbejdspartner og totalleverandør, der tilbyder dig en bred vifte af produkter og løsninger, der kan sammensættes individuelt, så vi dækker netop dit behov.

Unikt koncept

Vi tilbyder nemlig et enestående koncept, som rummer kontorartikler, emballage, profilering, beplantning, kontormaskiner, møbler og indretning samt logistik og distribution. Som kunde har du mulighed for at væl­ge­ mellem mere end 16.000 varer samt skaffevarer og flere typer af serviceydelser.

Fokus på dine behov og ønsker

Vores team af dygtige konsulenter tager udgangspunkt i dine behov og ønsker, hvad enten det drejer sig om at designe og indrette din virksomhed eller at udvælge et konkurrencedygtigt produktsortiment på kontor­artikler og forbrugsstoffer.

Vi har et topmoderne stregkodestyret lager og lagerhotel, og tilbyder komplette og unikke lagerhotelløsninger, der skaber overblik og sikker lagerstyring for kunderne.

Altid tilgængelige

Der er altid let adgang til vores produkter og services, da vi har en avanceret webshop, butikker med professionelt personale og et kunde­serviceteam, som er klar til at give råd og vejledning.

Hos os finder du det største udvalg og de bedste løsninger. Og ved at samle flere indkøbsområder under ét tag opnås den bedste aftale og en bedre totaløkonomi for din virksomhed.

Velkommen hos
Venligst vælg privat (inkl. moms) eller erhverv (ekskl. moms)