Antibakterielt cover til kontorstolen

Beskyt dig effektivt mod vira som f.eks. coronavirus i dit arbejdsmiljø med dette one-size overtrækssæt til kontorstole. Betrækket er produceret på basis af stofteknologien HeiQ Viroblock. Teknologien beskytter produktet mod mikrober og kim.

Sættet indeholder individuelle overtræk til sæde, ryg og 2 x armlæn.

Se mere
 
Håndsprit, maske og engangshandsker
Værnemidler
Handsker, masker, visir og desinfektionsmidler. Stort udvalg af værnemidler til en tryg hverdag.
Se udvalget
Julegaver
Stort udvalg af julegaver til kunder og medarbejdere – mange prisklasser.
Se udvalget
Ny kunde?
Handler du som virksomhed, har du mulighed for at oprette en erhvervskonto og få masser af fordele.
Opret en erhvervskonto

 

 
 
 

Leasing

Skal du have ny kaffemaskine eller møbler på arbejdspladsen? Undgå store investeringer og benyt dig af vores gode tilbud på leasing af udstyr til arbejdspladsen.

Med en månedlig betaling og ned til 0% i rente er det nemt at indrette din arbejdsplads med fx mødebokse, nye møbler, kaffemaskiner, udstyr til videokonference, grønne planter og kopimaskine.

Se dine mange muligheder og kontakt os for et individuelt tilbud og rådgivning.

Se mere om leasing
 
Lær af andres indretning
Kom indenfor hos en række forskellige virksomheder med forskellige behov og forskellige indretninger.
Find inspiration
Månedstilbud
Tilbud!
Vi har samlet denne måneds tilbud.
Se dem her
Tilmeld dig nyhedsbrevet
Få alle de gode tilbud og inspiration direkte i din indbakke.
Tilmeld dig her
 

Kontorforsyning med alt til dit arbejdsliv

Hvis du er på udkig efter diverse kontorartikler, så er du kommet til det helt rette sted. Her hos os finder du nemlig alt det, du skal bruge på dit arbejde, på dit studie eller derhjemme i form af skriveredskaber, mapper, blokke, møbler og deslige. Tag et kig i vores store sortiment, og du finder helt sikkert noget, du kan bruge.

Stort udvalg til erhverv og private

Det hele startede med reparation og salg af kopimaskiner, men med tiden har Mogens Daarbak A/S udviklet sig til at være en af de helt store spillere inden for kontorforsyning på det danske marked. Det er vi rigtig stolte af, og vi arbejder hver dag på at kunne give dig de bedste produkter til den skarpeste pris - uanset om du handler som erhverv eller privat.

Her hos os finder du alt det, du har brug for, når det handler om kontorartikler. Gå for eksempel på opdagelse i vores store udvalg af møbler til kontoret, receptionen eller boligen. I vores sortiment af elektronik finder du alt fra computere og tilbehør til elartikler. Du finder også et stort udvalg af forskellige skriveredskaber eksempelvis i form af blyanter, tuscher og andre permanente markere.

Kort sagt forhandler vi mere end 25.000 kontorartikler og anden kontorforsyning, så alle muligheder er åbne for, at du kan finde lige netop det, du står og mangler.

Mangler du noget? Så kontakt os gerne!

Har du ikke fundet det, du lige skal bruge i vores sortiment af kontorartikler? Så tøv endelig ikke med at kontakte os på telefon 96 33 33 33, hvor vi sidder klar til at hjælpe dig i mål med indretningen af dit nye kontor, opfyldning af din virksomheds lager af emballage eller noget helt tredje.

Søger du inspiration til indretning af kontoret med fremtidens kontorartikler, eller vil du gerne holde dig opdateret på, hvilket præg den digitale udvikling kan komme til at sætte på vores arbejdspladser? Så er vores blog lige noget for dig. Her kan du nemlig læse om alt det, der rør sig inden for kontorforsyning og kontorartikler.

Vi håber, vores produkter kan være med til at gøre dit arbejdsliv endnu bedre. God fornøjelse med at gå på opdagelse i vores univers!