Skip to main content
Dine genveje

Frugtordning | Få sundere og mere koncentrerede kolleger

Slut med triste og kedelige frugtskåle!

Et frisk og lækkert stykke frugt kan give dig en bedre start på arbejdsdagen eller et ekstra skud energi i løbet af eftermiddagen. Med et frugtabonnement er du altid sikret en frugtkurv fyldt med sunde lækkerier til dig og dine kollegaer.

Introtilbud – kom godt igang med din frugtordning

Bestil de tre første frugtkasser med 50 stk. frisk frugt til kun kr. 99 pr. kasse. Du bestemmer selv, om frugten skal leveres mandag og/eller onsdag.

Introprisen er gældende for de første tre frugtkasser og kan kun bestilles, såfremt der ikke tidligere er bestilt til firmaet. 

Efter introtilbuddet fortsætter dit frugtabonnement, medmindre du vælger at opsige abonnementet. I så fald skal du give os skriftlig besked på ks-info@daarbak.dk

 

Bestil introtilbuddet her 


 

Abonnementsvilkår for frugt

Når du køber frugt hos os, laver vi en abonnementsaftale, så du får leveret frisk frugt løbende. Du kan opsige denne aftale skriftligt med en måneds varsel. Dette gælder dog ikke introtilbuddet.

Priserne er inkl. fragt, ekskl. moms og miljøtillæg. Der tages forbehold for udsolgte varer, og ved forgæves kørsel påregnes en faktura herfor.

Abonnement på firmafrugt faktureres med gældende betalingsbetingelser. For yderligere informationer om frugtordning kontakt kundeservice på mail eller pr. tlf. 96 33 33 97.

Velkommen hos
Venligst vælg privat (inkl. moms) eller erhverv (ekskl. moms)