Skip to main content
Dine genveje

Lækre firmagaver til kunder og personale

Hos Mogens Daarbak A/S finder du et stort udvalg af firmagaver, som vi tilbyder til gode priser. Det gælder også for firmajulegaver, hvor vi nu er klar med julegavekataloget 2015.

Du kan se årets julegavekatalog 2015 her.

Hos Mogens Daarbak A/S tilbyder vi receptionsgaver, jubilæumsgaver og andre former for firmagaver. Ønsker du at høre mere om firmagaver, er du velkommen til at kontakte os på 96 33 33 33.

Vi tilbyder også at oprette en gaveshop med firmagaver for personale og kunder, hvis I som minimum skal bruge 50 firmagaver. Gaveshoppen er ideel for de virksomheder, der gerne vil give den rigtige gave. Virksomheden vælger 3-6 firmagaver eller firmajulegaver, som medarbejderen eller kunden frit kan vælge imellem. Løsningen kræver et minimum af administration fra virksomhedens side.

Firmajulegaver

Firmagaver & reklamegaver til ham og hende

En god firmagave eller reklamegave er et medie, som hjælper dig med at få kampagnebudskaber ud. Det kan være kuglepenne, paraplyer, slik, t-shirts, receptionsgaver eller gimmicks med tryk på.

Reklamegaver og firmagaver er ofte strøgaver med logotryk, men det kan være meget andet end den almindelige kuglepen med tryk. Hvis du skal profilere dig i kundernes bevidsthed, er det vigtigt at du vælger en reklamegave, som er original, anvendelig og af en fornuftig kvalitet. 

Er du interesseret?

Bliv kunde på firmagaver. 
Kontakt os via formular, på mail eller tlf. 96 33 33 33 og få et uforpligtende tilbud på dine firmagaver.

Find ud af hvad Mogens Daarbak A/S mere kan tilbyde og se, hvor let det er at blive kunde hos os.

En firmagave er ikke bare en gave

En firmagave er ikke bare en gave. Kvaliteten er meget vigtig, da gaven skal være et udtryk for virksomhedens identitet og afspejle virksomhedens værdier.

Opbyg og bevar
gode relationer

Med firmagaver til kunder, leverandører og samarbejdspartnere skaber du gode relationer. Firmagaver af høj kvalitet signalerer, at kunder og leverandører har betydning for dig, og det øger din mulighed for at blive den foretrukne samarbejdspartner.

Velkommen hos
Venligst vælg privat (inkl. moms) eller erhverv (ekskl. moms)