Skip to main content
Dine genveje

Lækre gaver til kunder og personale

Hos Mogens Daarbak A/S finder du et stort udvalg af firmagaver, som vi tilbyder til gode priser. Det gælder også julegaver, og vi er netop nu klar med julegavekataloget 2016.

Du kan se årets julegavekatalog 2016 her.

Hos Mogens Daarbak A/S tilbyder vi receptionsgaver, jubilæumsgaver og andre former for firmagaver. Ønsker du at høre mere om firmagaver, er du velkommen til at kontakte os på 96 33 33 33.

Vil du være sikker på, at alle får netop den julegave, de ønsker sig?

Med en gaveshop kan medarbejderne udvælge præcis den gave, de gerne vil have, fra et håndplukket udvalg af julegaver, som I bestemmer. En gaveshop kræver et minimum af administration fra jeres side. Det eneste, I skal gøre, er at udvælge gavemulighederne, og så gør vi det muligt for hver enkelt medarbejder at logge ind og vælge sin gave.

Firmajulegaver

Bestil et gratis katalog

Nogle gange er det bare nemmere at sidde med kataloget i hånden - især hvis I er flere, der sammen skal træffe beslutningen om firmajulegaverne. Herunder kan du bestille et katalog.

Har du lyst til at få vores nyhedsbrev?

Firmagaver & reklamegaver til ham og hende

En god firmagave eller reklamegave er et medie, som hjælper dig med at få kampagnebudskaber ud. Det kan være kuglepenne, paraplyer, slik, t-shirts, receptionsgaver eller gimmicks med tryk på.

Reklamegaver og firmagaver er ofte strøgaver med logotryk, men det kan være meget andet end den almindelige kuglepen med tryk. Hvis du skal profilere dig i kundernes bevidsthed, er det vigtigt, at du vælger en reklamegave, som er original, anvendelig og af en fornuftig kvalitet. 

Er du interesseret?

Bliv kunde på firmagaver. 
Kontakt os via formular, på mail eller tlf. 96 33 33 33 og få et uforpligtende tilbud på dine firmagaver.

Find ud af hvad Mogens Daarbak A/S mere kan tilbyde og se, hvor let det er at blive kunde hos os.

En firmagave er ikke bare en gave

En firmagave er ikke bare en gave. Kvaliteten er meget vigtig, da gaven skal være et udtryk for virksomhedens identitet og afspejle virksomhedens værdier.

Opbyg og bevar
gode relationer

Med firmagaver til kunder, leverandører og samarbejdspartnere skaber du gode relationer. Firmagaver af høj kvalitet signalerer, at kunder og leverandører har betydning for dig, og det øger din mulighed for at blive den foretrukne samarbejdspartner.

Velkommen hos
Venligst vælg privat (inkl. moms) eller erhverv (ekskl. moms)