Skip to main content

Leverandørservice

Tilmeld dig LeverandørService

Her kan du tilmelde dine fremtidige regninger fra Mogens Daarbak A/S til LeverandørService. Betalingerne klares nemt og automatisk og bliver betalt til tiden – hverken for tidligt eller for sent.

LeverandørService udbydes i samarbejde med Nets (PBS) og er en parallel til betalingsservice - blot er der tale om betalinger mellem virksomheder. Hvis din virksomhed vælger LeverandørService, skal du ikke tænke på betalingsfrister eller rykkere. Beløbene bliver automatisk trukket fra virksomhedens konto på forfaldsdatoen, så vi har pengene til tiden, og din virksomhed har pengene længst muligt.

Det er gratis at betale med LeverandørService, og du kan altid afvise en PBS-betaling, hvis der er uoverensstemmelser i fakturaen. Forfaldende poster trækkes på din konto ved forfald og vil fremgå af din kontooversigt fra din bank.

Du tilmelder dig PBS LeverandørService ved at udfylde felterne lige herunder eller downloade blanketten og sende den til os. Du finder blanketten længere nede til højre.

Har du spørgsmål eller er du i tvivl om PBS LeverandørService, er du velkommen til at kontakte Tina Søndergaard på tlf. 96 33 33 78 eller e-mail: tso@daarbak.dk eller dit pengeinstitut.

Sikkerhed og opbevaring af fortrolige oplysninger

Dine oplysninger er fortrolige og sendes på samme sikre måde, som bruges til betalinger via internettet. I bunden af tilmeldingsvinduet ses et lille hængelås-ikon, som viser, at du er på en sikker server.

Desuden foregår din tilmelding på en krypteret linje. Det vil sige, at ingen kan læse eller indsætte oplysninger i de informationer, der udveksles mellem dig og Nets. Dine oplysninger bliver således håndteret fuldt fortroligt. Oplysninger bliver sendt direkte til NetsVil du hellere selv printe?

1. Download og print blanketten

2. Udfyld oplysningerne

3. Send formularen til bogholderi@daarbak.dk

Velkommen hos
Venligst vælg privat (inkl. moms) eller erhverv (ekskl. moms)