Skip to main content
Dine genveje
Vaske- & Opvaskemiddel

Vaskemiddel & opvaskemiddel

Vil du være sikker på, at dine tallerkner, knive og andet service bliver ordentligt rent, så er du kommet det helt rigtige sted. Herunder finder du et komplet sortiment af diverse rengøringsmidler til både håndopvask og vaskemaskinen.

resultater

Vaske- og opvaskemidler med kvaliteten i top.

Opvasken er næppe det, man gider bruge mest tid på, hvorfor det er vigtigt at anskaffe både opvaskemidler og børster – hvad end det er til håndopvask eller maskinvask – hvor kvaliteten er helt i top. Netop dette finder du her på webshoppen, hvor du sammen med den gode kvalitet også får priser, der er til at betale. Ydermere tilbyder vi hurtig levering af dine varer, så du allerede dagen efter din bestilling kan få glæde af disse. 

 

Gør rent med produkter fra Mogens Daarbak.


Hvis du vil være sikker på, at du får rene og bakteriefrie overflader, så skal du have fingrene i produkter fra Mogens Daarbak. Vi tilbyder rengøringsprodukter og sæbe, creme og dispensere, der hver især desinficerer og gør henholdsvis overflader og hænder rene. Med andre ord; skal det være rent, sker det med rengøringsartikler i den bedste kvalitet fra Mogens Daarbak.

Velkommen hos
Venligst vælg privat (inkl. moms) eller erhverv (ekskl. moms)