Skip to main content
Dine genveje
Toiletpapir

Toiletpapir

Her findes du vores store udvalg af toiletpapir. Der findes et væld af kvaliteter, længder og typer af toiletpapir, som alle tilfredstiller forskellige behov. Vi forhandler alt fra de ekstra lange ruller til storforbrugerne, til de små ruller til mindre hyppigt brug. Der findes papir i flere lag med prægning og tryk, samt neutralt papir i et enkelt lag. Uanset hvor dit præcise behov befinder sig, så har vi helt sikkert lige den løsning der passer derefter. Så gå på opdagelse i vores store udvalg!

resultater

Toiletpapir i mange størrelser

Vi tilbyder både 1-, 2- og 3-lagstoiletpapir, men også forskellige rullestørrelser. derved finder du både toiletpapir til det almindelige toilet, men også større toiletter i fx restauranter, hoteller, virksomheder. Til disse mange størrelsers toiletpapir, finder du også en dispenser, der passer til her på siden, der er let at montere.

Mange forskellige typer papir

Foruden toiletpapir til byder vi en lang række andre typer papir. Du finder bl.a. industri- og værkstedsruller, køkkenruller og håndklædeark. Hvis du er på udkig efter andre produkter til toilettet, har vi mange forskellige håndsæber og cremer at vælge imellem, som du hurtigt og nemt kan få tilsendt allerede i dag. Alt sammen er til Mogens Daarbaks velkendte lave priser, hvor kvaliteten samtidig er helt i top. 

Velkommen hos
Venligst vælg privat (inkl. moms) eller erhverv (ekskl. moms)