Skip to main content
Dine genveje
Toiletpapir & Dispenser

Toiletpapir og dispensere

Toiletpapir er en uundværlig del af alles hverdag. Der findes flere typer, kvaliteter og systemer af toiletpapir og dispensere dertil. Hos Mogens Daarbak er du sikker på at være dækket helt ind uanset behovet. Vi har det miljørigtige, det bløde, luksuriøse, det økonomisk bedste og alt derimellem – alt sammen til den bedste pris! Mange anvender i dag smarte og moderne dispensere til at huse deres toiletpapir. Dette sikrer et godt image, beskyttet toiletpapir og de helt rigtige funktioner. Så gå på opdagelse og find lige netop den løsning der bedst gavner dine behov.

resultater

Toiletpapir i mange størrelser

I vores sortiment finder du toiletpapirsruller i mange formater. De store ruller egner sig især godt til toiletmiljøer med meget trafik, hvorimod de mindre og mere traditionelle ruller er bedre hvor pladsen er begrænset og der er færre brugere. Så skal du tænke smart er der rig mulighed for dette. Nu hvor du allerede er i gang med at handle toiletpapir, så husk også at få håndklædeark eller -ruller til at tørre hænderne i når dine gæster har vasket sine hænder med sæbe. Har du værksted, køkken eller lignende, så har vi også mange spændende slags aftørringspapir der kan klare lige den opgave du har. Ja, hos Mogens Daarbak har vi det hele, så du kun behøver at handle ét sted!

Brugervenlige dispensere

Du skal selvfølgelig også have en pæn, brugervenlig og hygiejnisk dispenser til dit toiletpapir. Så er du sikret mod tyveri, vådt toiletpapir og du øger hygiejnen for dig selv og andre omkring dig. Der findes mange muligheder, der alle giver dig høj kvalitet, bedre brugeroplevelse, et godt image og let genopfyldning for dit rengøringspersonale. Det er en investering du ikke kommer til at fortryde! Selv det lille toilet kan blive effektivt og have toiletpapir til flere dages brug, så ingen løber tør. Køber du andet papir hos os, så husk også dispensere til dit aftørringspapir og håndklædepapir! God jagt på din næste opgradering!

Velkommen hos
Venligst vælg privat (inkl. moms) eller erhverv (ekskl. moms)