Skip to main content
Dine genveje

Håndsæbe

Fjern skånsomt fedt og snavs fra hænderne med kvalitetshåndsæbe fra Mogens Daarbak. Vi tilbyder en lang række produkter med og uden parfume i flere forskellige størrelser. Køb din sæbe eller håndsæbe hos Mogens Daarbak A/S, så kan det ikke gå rent galt.

God sæbe, god håndhygiejne

resultater

Håndsæbe i mange størrelser

I udvalget af håndsæbe finder du både håndsæber i tuber og til brug i dispensere. Der er flere forskellige størrelser at vælge i mellem, som både egner sig til brug i hjemme og på virksomhedskontoret. Sæbedispenserne finder du naturligvis også her på siden under diverse rengøringsartikler, hvor du også finder dispensere til toiletpapir, håndklædeark og luftfriskere. Dispenserne er alle lette at montere på væggen og udskiftningen af fx toiletpapiret foregår ganske simpelt. 

Plejende hudprodukter

På trods af at håndsæberne fås til en billig pris, betyder det ikke, at der er gået på kompromis med kvaliteten. Kvaliteten er altid helt i top og priserne i bund, da vi ønsker at sikre vores kunder den absolutte bedste løsning. Dette gælder også for vores cremer og hår- og kropssæbe, der med sine plejende ingredienser efterlader huden elastisk og gennemfugtet.

Velkommen hos
Venligst vælg privat (inkl. moms) eller erhverv (ekskl. moms)