Skip to main content
Dine genveje

Universalrengøring

Hvis du vil have den daglige rengøring overstået hurtigt, så klares det bedst med universalrengøringsmidler i den bedste kvalitet, som du finder et udvalg af herunder.

resultater

Effektive universalrengøringsmidler

Vores produkters specielle ingredienssammensætning sørger for, at skidt og snavs bliver fjernet skånsomt uden at skade overfladematerialet. Produkterne egner sig til mange forskellige rengøringsopgaver både i hjemmet, idrætshaller, levnedsmiddelindustrien og mange flere og samtidig skåner miljøet. Dette gælder også for et udvalg af vores andre varer, hvor bl.a. udvalgte printere og mapper og omslag også har det eftertragtede Svanemærke.

Stort udvalg af rengøringsprodukter

Med over 16.000 forskellige varer på lager har vi et bredt udvalg af rengøringsprodukter at vælge imellem. I udvalget finder du bl.a. toiletpapir, hygiejneposer, sanitetsrengøring og meget, meget mere. Fælles for dem alle er, at der ikke er gået på kompromis med den høje kvalitet, der kendetegner alle Mogens Daarbaks produkter. Det eneste, vi går på kompromis med, er vores priser, som vi altid sørger for er helt i bund.

Velkommen hos
Venligst vælg privat (inkl. moms) eller erhverv (ekskl. moms)