Skip to main content
Dine genveje

Luftfriskere & duftkapsler

Sikre dig et velduftende rum med luftfriskere og duftkapsler fra Mogens Daarbak A/S. Herunder finder du et bredt udvalg af diverse dufte, der let enten monteres i dispensere eller sprayes ud i lokalet.

resultater

Velduftende luftfriskere og duftkapsler

Vores aromagivende duftkapsler og luftfriskere – som er i særdeles høj kvalitet – er særligt velegnet til toiletter eller badeværelser, der bidrager til at opretholde et velduftende og indbydende rum. Her på siden kan du desuden finde flere forskellige produkter, der ligeledes egner sig til brug på toiletter eller badeværelser. Vi har bl.a. håndsæber og creme, der både giver bløde og rengjorte hænder og hud.

Spray eller dispenser?

Luftfriskerne og duftkapslerne finder du i flere forskellige størrelser både på spray, men også til at montere i en dispenser. Disse dispensere  finder du naturligvis her på siden, ligesom vi også forhandler dispensere til bl.a. toiletpapir og håndklædeark til billige priser. Alt sammen står klart på vores lager til at blive sendt ud til dig i dag, så du kan komme i gang med at bruge det i morgen.

Velkommen hos
Venligst vælg privat (inkl. moms) eller erhverv (ekskl. moms)