Skip to main content
Dine genveje

Håndklædeark

På daarbak.dk kan du vælge imellem håndklædeark i flere forskellige størrelser. Du kan også vælge imellem 1-, 2- og 3-lagspapir fra bl.a. Kleenex, Tork og Lotus. Med andre ord er udvalget af håndklædeark stort hos Mogens Daarbak A/S, hvilket gør dine chancer for at finde håndklædearket du søger optimale.

resultater

Håndklædeark i flere størrelser

Vores store udbud af håndklædeark fra bl.a. Katrin og Abena giver dig et bredt udvalg at vælge imellem, hvor vi tilbyder flere forskellige størrelser. De respektive papirstørrelser er kompatible med hver deres dispenser – hvilke vi naturligvis også tilbyder her på webshoppen. Både dispensere og håndklædeark er produceret i de bedste materialer, hvorfor kvaliteten er helt i top, mens priserne modsat er helt i bund. 

Flere typer aftørringspapir

Hos Mogens Daarbak gør vi en dyd ud af at tilbyde vores kunder det størst mulige udvalg at vælge imellem. Derfor har vi naturligvis også andre alternativer til håndklædeark. Her på webshoppen finder du både køkkenruller, håndklæderuller og klude, der alt sammen ligger klar på varelageret til at blive sendt ud til dig, så du allerede kan modtage dem i morgen.

Velkommen hos
Venligst vælg privat (inkl. moms) eller erhverv (ekskl. moms)