Skip to main content
Dine genveje

Rengøring

Dispensere

Aftørringsbrochure

Aftørring

Opvask

Rengøring

Med rengøringsartikler og husholdnings produkter fra Mogens Daarbak er der ingen undskyldning for, at virksomheds kontoret eller hjemmet ikke skal stå knivskarpt. I udvalget herunder finder du alt, hvad du har brug af diverse rengøringsartikler til en komplet rengøring af forskellige flader, så de ikke blot bliver rene, men også bakteriefrie.

Sæbe

Alt inden for rengøring

I vores brede kvalitetssortiment finder du alt, du har brug for af rengøringsartikler med alt lige fra affaldssække og stativer til rengøringsprodukter. Du finder produkter, der egner sig til ethvert rum, så om det er badeværelset, kontoret, entréen eller andet, der skal rengøres, så finder du udstyret her. Derudover har vi også spande og engangshandsker og sko, så du har de bedste og mest behjælpelige remedier, når du skal i gang med rengøringen.

 

Hurtig levering og kyndig vejledning

Når du har sendt din bestilling af sted, behandler vi straks din ordre, så du hurtigst muligt kan få glæde af dem. Hvis du bestiller inden kl. 14 på hverdage, har du allerede varerne i hænde dagen efter. Ønsker du i stedet af se varerne fysisk, eller mangler et par tips og tricks til valg af rengøringsartikler, så står vi klar med en hjælpende hånd i en af vores mange butikker landet over.

Velkommen hos
Venligst vælg privat (inkl. moms) eller erhverv (ekskl. moms)