Skip to main content
Dine genveje

En kontorstol til ethvert behov

Her finder du et kæmpe udvalg af kontorstole. Vi har alle typer kontorstole, både til dem som ønsker en ergonomisk kontorstol i et lækkert og funktionelt design, men vi har også billige kontorstole til den prisbevidste, som ønsker en kvalitetsstol, uden at gå på kompromis med prisen. Vi forhandler bl.a. med kontorstole fra tyske Interstuhl, som er anerkendte verden over for deres design, siddekomfort og tyske grundighed.

resultater

Vi har et bredt sortiment af kontorstole

Vi gør en dyd ud af at have et af landets største sortimenter, så du kan finde den kontorstol, som du mangler. Sidder du på kontoret det meste af dagen, er det vigtigt at kontorstolen er komfortabel og stabil, så du ikke overbelaster dig selv på arbejdspladsen. Har du fundet en kontorstol, som du er interesseret i, men ikke lige i den rigtige farve eller det rigtige stof? Så kontakt os endelig på på telefon 96 33 33 97 og forhør dig nærmere. Vi har et tæt samarbejde med vores leverandører og kan få stort set alle tænkelige varianter hjem. Bemærk venligst at priser kan variere alt efter farve og stoftype.

Mange vælger en ergonomisk kontorstol

For mange handler en kontorstol ikke bare om at sidde ned. Man skal også kunne sidde behageligt ned i rigtig mange timer uden at mærke ømheder og stress i kroppen. Derfor kan man med fordel vælge ergonomiske kontorstole, hvor der er ekstra stor fokus på at være i bevægelse og give varierende siddestillinger. Vi har flere specielle varianter, som konstant sørger for alsidige siddepositioner og som stabiliserer samt træner ryg- og kernemuskulaturen.

Billige kontorstole kan også være i høj kvalitet

En billig kontorstol kan sagtens være i høj kvalitet og have flere indstillingsmuligheder. Forskellen kan måske være, at stolen ikke er designet til langtidsbrug, men bedst egner sig til de personer, som ikke bruger stolen mere end et par timer om dagen. Eller også er design og udseende mere simpelt, hvor fokus udelukkende er på at give brugeren en god siddekomfort.

Kom forbi og prøv vores kontorstole

Selvom vi forsøger at afbillede og beskrive vores kontorstole på bedste vis, så har vi selvfølgelig forståelse for, at du gerne vil prøvesidde stolen, inden du køber den. Du kan derfor komme forbi en af vores butikker i hhv. Aalborg, Brønderslev, Silkeborg, Vejle, Varde, Ribe og Roskilde og prøve vores mange kontorstole. Her kan du selvfølgelig også få den nødvendige vejledning, så du ender op med den helt rette stol.

Velkommen hos
Venligst vælg privat (inkl. moms) eller erhverv (ekskl. moms)