Skip to main content
Dine genveje

Kontormøbler | God indretning gør en forskel.

Møbelinspiration

Møbelkatalog

Stole og kontorstole

Lamper og belysning

Skriveborde

Akustik og afskærmning

Loungemøbler

Møbler

Køb møbler til din virksomhed eller dit hjem hos Mogens Daarbak A/S. Vi forhandler alt fra kontorstole, skriveborde og hæve/sænkeborde til café-, konference-, receptionsmøbler og garderobeskabe.
Vi samarbejder udelukkende med producenter, der deler vores passion for solide, brugervenlige kontormøbler af høj kvalitet til konkurrencedygtige priser, så du er sikret den bedste løsning. Køb kontormøbler online i dag, eller kontakt vores møbelafdeling på tlf. 96 33 33 33.

Opbevaring

Mogens Daarbak A/S gør det let for dig at vælge det rigtige

At finde de rigtige kontormøbler, der matcher både stil og pris, kan være lidt af en jungle at finde rundt i. Med vores store udvalg af kontormøbler fra de førende producenter på markedet gør vi det til en leg at indrette. Vores møbler er for alle, der ønsker billige priser, uden det går på kompromis med den høje kvalitet.

Kontormøbler i topklasse

Du finder udvalget af vores lækre kontormøbler i topkvalitet her på webshoppen eller i en af vores mange butikker. Vi tilbyder et bredt repertoire af kontorinventar og -indretning, som gør det muligt at finde alt du har brug for samlet ét sted. Gå på jagt og find inspiration i vores brede møbeludvalg af bl.a. skriveborde, kontorstole, akustikgarderobeskabe og værdiskabe. Måske du mangler ny sofa eller loungebord?

Velkommen hos
Venligst vælg privat (inkl. moms) eller erhverv (ekskl. moms)