Skip to main content

Kaffe Nordic Roast Embu Hele bønner 12x500g

Kaffe Nordic Roast Embu Hele bønner 12x500g
  • Kaffe Nordic Roast Embu Hele bønner 12x500g
Kaffe Nordic Roast Embu Hele bønner 12x500g
Varenr.: 69197 | Katalognr.: 388714
Lagerstatus: 4-9 dage
Embu fra Nordic Roast er hele bønner, der stammer fra foden af Mount Kenya. Bønnerne er lysristet højlandskaffe, og har derfor en delikat smag af solbær, blomster og te, samt en frisk antydning af syrlige citrusfrugter.
kr. 1.199,00
Ekskl. moms
Antal pr. pakke/æske: 12
Køb flere og spar
Alle priser er ekskl. moms

Specifikationer

Format 500g
Brand Douwe Egberts
Type Hele bønner
Lev. varenummer 388714
OSD varenummer 388714

Udvidet beskrivelse

Embu fra Nordic Roast er en Single Origin, UTZ certificeret og derfor 100 % bæredygtig. Farmerne og deres familier sikres bedre sociale og økonomiske vilkår. Kaffebønnerne produceres af kooperativet Muramuki Farmers Co-op Society.  En Single Origin er en kaffe, der altid stammer fra det samme område. Embu er et distrikt i Kenya, hvor bønnernes smag blandt andet afhænger af områdets klima. Mængden af solskin og nedbør har betydning for, hvordan kaffen kommer til at smage, når den skænkes i din kop. Det er derfor en kaffe, der kan variere en anelse i smag fra høst til høst. Bønnetyperne er de samme, fordi de er fra samme distrikt, men klimaet bestemmer smagen.

Nordic Roast Embu er højlandsbønner, der er længere tid om at modne. Smagen bliver derfor anderledes i forhold til lavlandsbønner. Disse højlandsbønner har flere smagsnoter, og er derfor mere aromatiske og syrlige i smagen. Kaffebønnerne er i familie med Arabica bønnen, og vaskes som en del af produktionsprocessen. De kommes i store kar med vand i et bestemt antal timer for at fremhæve deres unikke smagsnoter.

Embu er en eksklusiv kvalitetskaffe. Det er en kaffe til dig, der nyder at udforske nye smagsoplevelser, og som aldrig går på kompomis med kvaliteten. Disse bønner er særligt gode, hvis de brygges og nydes som en klassisk sort kop kaffe. På denne måde kan du tydeligt smage kaffens fine nuancer. Bønnernes lyse ristning har stor betydning for den endelige smag. Kaffen bliver generelt mere bitter men mindre syrlig, jo mørkere den ristes. Derfor fremhæves smagen af syrlige citrusfrugter i Embu fra Nordic Roast.

Nordic Roast består af fire specialkaffer af meget høj kvalitet. De har alle fire hver deres unikke smagnuancer, så du kan vælge lige præcis den variant, der passer til din smag. Alle fire varianter er højlandsbønner og enten Single Origin eller Single Estate kaffe, hvilket tilføjer kaffen ekstra eksklusivitet. Single Estate er kaffe, der altid stammer fra den samme farm. Smagen kan derfor også variere fra høst til høst alt efter, hvordan klimaet har været under dyrkningen. Denne delikate kaffe er til dig, der går op i smag, og som viser omtanke for andre mennesker.

Andre har også set

Måske er du også interesseret i

Velkommen hos
Venligst vælg privat (inkl. moms) eller erhverv (ekskl. moms)