Skip to main content

Kaffe D.E Good Origin Helbønner 1000g

Kaffe D.E Good Origin Helbønner 1000g
  • Kaffe D.E Good Origin Helbønner 1000g
  • Kaffe D.E Good Origin Helbønner 1000g
  • Kaffe D.E Good Origin Helbønner 1000g
Kaffe D.E Good Origin Helbønner 1000g
Varenr.: 45166 | Katalognr.: 105474
Lagerstatus: På lager
Kaffen har en dyb, afbalanceret og rund smag. Et oplagt kaffevalg for den økologiske kaffedrikker, der samtidig værdsætter kvalitet og bæredygtighed.
kr. 173,73
Ekskl. moms
Antal pr. pakke/æske: 1
Antal pr. yderkarton: 6
Køb flere og spar
Alle priser er ekskl. moms

Specifikationer

Format 1000g
Brand Douwe Egberts
Model Good Origin
Type Hele bønner
Lev. varenummer 4015626
OSD varenummer 105474

Udvidet beskrivelse

Hele bønner fra Good Origin er til dig der vælger din kaffe med største omhu og omtanke for andre. Det er en 100 % økologisk og bæredygtig kaffe, der har respekt for både miljø og mennesker. De hele bønner består af Arabica bønner, der er mellem/mørkristet. Bønnerne og ristningsgraden giver tilsammen en blød og aromatisk smag, samt en behagelig syrlighed.

Good Origin er UTZ certifieret, hvilket betyder, at den er bæredygtig. Dette indebærer, at kaffefarmerne og deres familier blandt andet har adgang til rent drikkevand, lægehjælp og mulighed for skolegang til deres børn. Derudover uddannes farmerne til selv at kunne tage et miljømæssigt og socialt ansvar, samt at sikre produkternes kvalitet. Kaffebønnerne dyrkes helt uden brug af kemikalier, og er derfor 100 % økologiske.

Når du vælger Good Origin, vælger du også at passe på vores miljø og de mennesker, der dyrker kaffen. Det er derfor en kaffe der giver dig rigtig god samvittighed. Det er en kaffe hvor holdning og den gode smag forenes, så du kan nyde en frisk og velsmagende kop kaffe. Dette er Fair for farmerne og godt for vores planet.

Andre har også set

Måske er du også interesseret i

Velkommen hos
Venligst vælg privat (inkl. moms) eller erhverv (ekskl. moms)