Skip to main content

Kaffe D.E Good Origin Espresso 1000g

Kaffe D.E Good Origin Espresso 1000g
  • Kaffe D.E Good Origin Espresso 1000g
  • Kaffe D.E Good Origin Espresso 1000g
  • Kaffe D.E Good Origin Espresso 1000g
Kaffe D.E Good Origin Espresso 1000g
Varenr.: 47779 | Katalognr.: 30503014900
Lagerstatus: Få på lager
Kaffen har en dyb, afbalanceret og rund smag. Et oplagt kaffevalg for den økologiske kaffedrikker, der samtidig værdsætter kvalitet og bæredygtighed.
kr. 202,27
Ekskl. moms
Antal pr. pakke/æske: 6
Antal pr. yderkarton: 6
Køb flere og spar
Alle priser er ekskl. moms

Specifikationer

Format 1000g
Brand Douwe Egberts
Model Good Origin
Type Espresso
Lev. varenummer 4015625

Udvidet beskrivelse

Good Origin Espresso er en kaffe med holdning. Bønnerne stammer hovedsageligt fra Centralamerika og består af økologiske Arabica bønner, der også er UTZ certificeret. Det betyder, at kaffen er bæredygtig, og tager højde for både miljø og mennesker. Denne kaffe dyrkes uden at skade miljøet med giftige kemikalier, og samtidig får kaffefarmerne og deres familier bedre sociale og økonomiske vilkår. Når du vælger espresso fra Good Origin, kan du være sikker på at drikke kaffe med god samvittighed.

De økologiske Arabica bønner fra Good Origin er høj på kvalitet og rig på smag. Bønnerne har en dyb, rund og afbalanceret smag. Den mørke ristning giver bønnerne den mørkebrune farve og den kraftige smag af espresso. Bønnerne ristes ved ca. 220-230 graders varme, så det meste af den naturlige syre i kaffen nedbrydes. Resultatet er en cremet kaffe, der har fået en smag af naturlig sødme og intense aromaer.

Andre har også set

Måske er du også interesseret i

Velkommen hos
Venligst vælg privat (inkl. moms) eller erhverv (ekskl. moms)