Skip to main content
Dine genveje

Laminerede kort

Intet klasselokale eller kontor uden et lamineret kort og det finder du naturligvis her i flere forskellige størrelser og motiver. Uanset, hvilket kort du ender med, er du sikret et kort med kvaliteten i top og prisen i bund. 

resultater
Søgningen gav ikke noget resultat

Hold styr på landene med et lamineret kort.

Et lamineret kort fra Mogens Daarbak kan have en designmæssig funktion på virksomhedskontoret foruden at skabe et overblik over eventuelle samarbejdslande. Derudover er det særdeles anvendeligt i en undervisningssituation og et klasselokale, hvor det bidrager til elevernes læring. Her vil en pegepind eller pointer også være gavnlig til at guide eleverne visuelt. Ved brug af dette værktøj giver det dig muligheden for at kunne bevæge dig rundt i lokalet uden at skulle være tæt på kortet.

Find en makker til kortet.

Eftersom kort ofte befinder sig i et undervisningslokale eller på kontoret, vil det formentligt også være væsentligt at have en tavle. Vi tilbyder tavler til både kridt og whiteboardmarkere, så du kan finde netop den model, du foretrækker. Tag desuden et kig forbi vores udvalg af møbler, og find inspiration til både kontoret og klasselokalet, og bliv opdateret på det nyeste og mest funktionelle design. 

Velkommen hos
Venligst vælg privat (inkl. moms) eller erhverv (ekskl. moms)