Skip to main content
Dine genveje
Digital papershow

Digitale papershows

Her finder du de eftertragtede papershows – også kendt som digitale assistenter – fra Oxford, der hurtigt konverterer din håndskrift til digitale noter på ingen tid. 

resultater

Digitale papershows – et praktisk værktøj.

Foruden at kunne omdanne din håndskrift til digitale noter kan dette værktøj også gøre dine præsentationer både mere farverige og interessante, men også interaktive, idet du har muligheden for at tegne cirkler og firkanter og på den måde pointere vigtige pointer. Dette værktøj egner sig til enhver, der ønsker at spice sin præsentation op og skille sig ud fra andre. Hvis du ønsker at blive opgraderet yderligere, vil en pegepind eller pointer være et uundværligt værktøj, der både gør din præsentation lettere, og giver dig større bevægelsesmulighed.

 Find digitalt tilbehør hos Mogens Daarbak.

Foruden vores praktiske præsentationsværktøjer finder du også bredt udvalg af brugbart tilbehør til PC og iPhone. Vi tilbyder alt fra tastaturer og mus til kabler og stik, der alt sammen er i den velkendte gode kvalitet, du finder hos Mogens Daarbak. Selvom kvaliteten er i top, betyder det ikke, at prisen følger med. Vi sørger altid for, at prisen er i bund, så alle kan være med. 

Velkommen hos
Venligst vælg privat (inkl. moms) eller erhverv (ekskl. moms)