Skip to main content

Inkjet printer Brother MFCJ6520DW

Inkjet printer Brother MFCJ6520DW
  • Inkjet printer Brother MFCJ6520DW
Inkjet printer Brother MFCJ6520DW
Varenr.: 61296 | Katalognr.: 107596
Lagerstatus: På lager
Professionel farve-inkjet A3 alt-i-én med fax, duplex og kablet/trådløst netkort. MFC-J6520DW er en kompakt, brugervenlig alt-i-én-løsning, som er skabt til det travle kontormiljø. Maskinen kan printe, scanne, faxe og kopiere dobbeltsidede dokumenter helt op til A3-format.
kr. 1.551,03
Ekskl. moms
Antal pr. pakke/æske: 1
Køb flere og spar
Alle priser er ekskl. moms

Specifikationer

Format A3
Brand Brother
Model Brother
Lev. varenummer MFCJ6520DW
OSD varenummer 107596

Udvidet beskrivelse

Via den store 6,8 cm touchscreen er det nemt at få adgang til menuerne og funktioner såsom scan til USB, e-mail eller FTP-server. Du kan f.eks. printe direkte fra og scanne til en USB-nøgle, og printe fotos fra digitalkamera eller mediakort. Print fra og scan til en smartphone eller tablet via Brother iPrint&Scan-app eller print fra iPhone, iPod touch eller iPad via AirPrint. Maskinen er køreklar til både kablet og trådløst netværk, så du kan dele den med kollegerne på kontoret. Den automatiske dokumentføder til 35 ark gør det nemt og hurtigt at scanne og kopiere flersidede dokumenter.

Udskriv på begge sider af papiret med dobbeltsidet print, og skær ned på printudgifterne med store blækpatroner. Der er selvfølgelig fire separate blækpatroner, så du kun skal udskifte den farve, som er løbet tør.

Andre har også set

Måske er du også interesseret i

Velkommen hos
Venligst vælg privat (inkl. moms) eller erhverv (ekskl. moms)