Skip to main content
Dine genveje
Flyttekasser

Flyttekasser

Skal lejligheden byttes ud med villa, eller skal du flytte til nye kontorlokaler, så får du formentligt brug for flyttekasser. Herunder finder du både store og små flyttekasser, der alle både er en hjælp under flytning, men egner sig også ganske godt til opbevaring.

resultater

Udnyt pladsen med flyttekasser fra Mogens Daarbak.

Med flyttekassernes praktiske, firkantede form gør det dem lette at stable, hvilket er meget praktisk, hvis kasserne bruges som opbevaring. På den måde kan du let udnytte pladsen og hurtigt skabe overblik over dine ting, hvis du fx mærker kasserne med labels og etiketter. Desuden er kasserne meget brugervenlige og lette at åbne og lukke igen, uden at de bliver slidte. 

God kvalitet i kraftige materialer.

En flyttekasse fra Mogens Daarbak er i produceret i de absolutte bedste materialer, der sikrer dig et produkt i høj kvalitet, der tåler at blive brugt om og om igen. Du finder både små flyttekasser, der særligt egner sig ting tungere ting for at undgå, at flyttekassen bliver for tung, samt større flyttekasser der er gode til de lidt lettere ting. Lige meget, hvilken du vælger, så får du automatisk den gode kvalitet til billige priser. Det samme gælder for vores papkasser og paprør, hvor du er sikret et kvalitetsprodukt, hvor der ikke er gået på kompromis med kvaliteten til fordel for en billigere pris. Hos Mogens Daarbak er du altid sikret kvalitetsvarer til billige priser. 

Velkommen hos
Venligst vælg privat (inkl. moms) eller erhverv (ekskl. moms)