Skip to main content

Diktermaskine Philips LFH388 Classic

Diktermaskine Philips LFH388 Classic
  • Diktermaskine Philips LFH388 Classic
  • Diktermaskine Philips LFH388 Classic
Diktermaskine Philips LFH388 Classic
Varenr.: 46103 | Katalognr.: 106343
Lagerstatus: 1-3 dage
Philips pocket memo 388 transportabel professionel diktermaskine til minikassette med intern opladning, talestyring og mulighed for konference optagelse.
kr. 2.965,85
Ekskl. moms
Antal pr. pakke/æske: 1
Køb flere og spar
Alle priser er ekskl. moms

Specifikationer

Brand Philips
Model LFH388
Type LFH388
Lev. varenummer LFH038800B
OSD varenummer 106343

Udvidet beskrivelse

En af hovedfordelene ved denne Phillips diktermaskine  er funktionen til indbygget batteriopladning, der oplader de genopladelige batterier under brug. Ligeledes har diktermaskinen stemmeaktiveret optagelse til håndfri diktering samt hurtig adgang til et vilkårligt sted på båndet med Turbo Wind.

Blandt de øvrige fordele ved denne diktermaskine er skanningsfunktionen med medhør under frem- og tilbagespoling. Derudover er det muligt at betjene diktermaskinen med én hånd via 4-i-én knappen ligesom  hurtig sletning gør det muligt at slette fortrolige optagelser på et øjeblik.

Diktermaskinens transportlås forhindrer utilsigtet start af systemet, mens den visuelle indikation/lysdiode viser optagestatus og lav batteristrøm. Diktermaskinen advarer tillige om båndslut med en advarselstone for at undgå at miste diktering .

Endelig rummer de mange funktioner en optagesikring, der gemmer værdifuld diktering. Volumenkontrollen gør det muligt at justere afspilning, mens den automatiske forstærkningskontrol giver optimalt optageniveau.

Andre har også set

Måske er du også interesseret i

Velkommen hos
Venligst vælg privat (inkl. moms) eller erhverv (ekskl. moms)